Ebru Yaşar: 'Sanayiden aldım!'

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün Bebek'te objektiflere yakalandı. Yaşar, Gigi Hadid ile aynı ayakabbıyı giymesi sorulunca 'O yurtdışından almış ben oto sanayiden aldım' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2017 09:35 GÜNCELLEME 20.10.2017 09:37 Magazin
Ebru Yaşar: 'Sanayiden aldım!'
Ebru Yaşar: 'Sanayiden aldım!'

Ebru Yaşar, Bebek'te bir otelden çıkarken görüntülendi. Yaşar, muhabirlerin ayakkabıları hakkındaki sorusunu yanıtladı. Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile aynı ayakkabıyı giydiği dikkatlerden kaçmayan Yaşar, espirili bir dille "O da giyiyormuş sonradan öğrendim. Zevkli kadınmış. O yurtdışından almış ama ben oto sanayiden aldım" dedi.

Lüks harcamalarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Yaşar, " Zaman geçiyor, büyüyoruz ve giyinmeyi öğreniyoruz" dedi.

Yaşar, geçtiğimiz günlerde programında  "Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yaparsa evlilik yürür" diyen Hülya Avşar için "Acaba başına bu olaylar geldi de mi bu kıvama gelip bunları söylüyor. Yoksa düşüncesi bu muydu da böyle konuşuyor. Yumurta mı tavuktan çıkıyor, tavuk mu yumurtadan gibi oldu. Allah korusun. Göz yuman kadının eşinden başka çıkarları vardır. Seven kadın kabul etmez" dedi.

YORUMLAR 3
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    Ebrum aşkım 'eğer' şarkın için tiktokta bir dans videosu çekmek istiyorum o şarkıyı ben viral ettirmek istiyorum hem de çok klipteki hareketleri çalıştım
    Cevapla
  • Sefa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu şimdi haber mi?
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana .müslüman kadinsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR