Süleyman Amcadan kötü haber...

Yaşadığı anılar 'Ayla' filmine konu olan Astsubay Süleyman Dilbirliği, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2017 08:08 GÜNCELLEME 15.11.2017 08:47 Magazin
Süleyman Amcadan kötü haber...
Süleyman Amcadan kötü haber...

1950 yılında Türkiye'den Kore'ye gönderilen askerlerden olan Astsubay Süleyman Dilbirliği, cephede kimsesiz kalmış küçük bir kız çocuğunun hem annesi hem babası olmuştu. Bu hikaye 'Ayla' filmiyle izleyenlerin gönüllerine taht kurdu.

Hikayenin kahramanı Süleyman amca geçtiğimiz akşam solunum yetmezliği nedeniyle Haydarpaşa Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.'Ayla' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, şu açıklamayı yaptı:

“Süleyman amca’nın ekim ayında tüm tahlillerini yaptırdık ve bacağında bir çıban gibi bir kitle vardı temizlendi ve tedavisi olup taburcu oldu. Sonrasında galaya katıldı ve galanın bitiminde kulağıma eğilerek ‘Evlat benden bu kadar. Sen benim dileğimi gerçekleştirdin ben de Ayla’ya verdiğim sözü tuttum’ dedi. Ne demek istediğini anlamadım ama sonrasında kendini bıraktı. Doktorları da belirli bir rahatsızlığı olmadığını söyledi ama yaşama tutunmayı bıraktığını söylediler.Ne olur Tüm Türkiye dua etsin çünkü Süleyman amca’da eşi Nimet hanım’da bence bu toprağa düşmüş melekler. Emekli maaşıyla sokak hayvanlarına bile bakmış karıncayı bile incitmemiş insanlar. Benim tek isteğim insanların onu ne kadar sevdiğini görebilmesi bilmesi. Biz anlattık. Ağrıdan gencecik insanlar geliyor görmek, elini öpmek için. Şuanda makineye bağlı ve hepimiz çok kötüyüz. Tüm duamız Süleyman amca için ve iyi olup en azından ne kadar sevildiğini değer gördüğünü bilmesini istiyorum” 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR