Nur Yerlitaş'tan skandal sözler!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, katıldığı bir doğum günü partisinde "Şehitler mehitler aman yeter" diyerek büyük tepki topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2017 13:31 GÜNCELLEME 22.11.2017 14:30 Magazin
Nur Yerlitaş'tan skandal sözler!
Nur Yerlitaş'tan skandal sözler!

Geçtiğimiz akşam arkadaşının doğum günü partisine katılan Nur Yerlitaş, bir ara ınstagram hesabında canlı yayın yaparak, skandal sözler söyledi.

Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Konuşmayı bitirdikten sonra ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • esesliii 6 yıl önce Şikayet Et
    yerlitaşşş bizim için bittinizz..onun yanında olan santçılardaaaa....
    Cevapla
  • esesliii 6 yıl önce Şikayet Et
    milyonlarca özür bile dileseniz...o şehitlerimiz sizi asla afetmeyecek.......yerlitaşşşşş
    Cevapla
  • esesliii 6 yıl önce Şikayet Et
    ben 52 yaşında 2 çocuk sahibi olan anneyimm..rabbim kimseye evlat acısı vermesinn..şehitlerimiz damar noktamm..onlar gece gündüz.dağ bayır bizleri korurken. rahat uyuyabiliyoruz..her şehit haberinde kahroluyorumm..nur yerlitaşş.böyle sözler çocukların ağzından bile çıkmazz..siz kim oluyorsunuzda haddinizi aşıyorsunuzz...ama doğruu siz nerden bileceksiniz evladııı.....evlat kıymeti bileceksinizz...heleki şehitlerimizz...onların anaları babaları kardeşleri çocuklarııı düşünemiyorum bileeee...yazıklar olsun sizeeeee...bence bu vatanın evlatlarına ait türkiyemizz..siz burda yaşamıyı bile hak etmiyorsunuzz... çok üzgünümmm..
    Cevapla
  • Kürt erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun senin gibilere. Eğer yaşıyorsan o şehitler mehitler diye pervasızca, küstahça alaya almaya çalıştığın vatan evlatları sayesindedir bu. Lanet olsun sana ve seni izleyip prim yaptıranlara...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR