Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi!

Sevilen sanatçı Gökhan Özoğuz, cuma günü yapılan 'Black Friday'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2017 08:48 GÜNCELLEME 26.11.2017 09:05 Magazin
Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi!
Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi!

Başlangıçta ABD'nin ortaya çıkardığı daha sonra da ülkeden ülkeye yayılan 'Black Friday' yani alışveriş çılgınlığı sona erdi. Pek çok mağazanın ve internette'ki alışveriş sitelerinin stoklarının bitmesini sağlayan bu çılgınlığa tepki Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Ünlü sanatçı Özoğuz, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderi ile bu ve bunun gibi şeyleri desteklemediğini belirterek, 'Böyle thanks giving (şükran günü), baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu.' dedi.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Resime takılıp ressamı göremeyen arkadaşlar! Dış görünüşe niye bu kadar takılıyorsunuz? Niyetinin iyi olmadığını nerden biliyorsunuz? İmanının sizinkinden , benimkinden sağlam olmadığını nerden biliyorsunuz? Kalbini açıp da baktınız mı? O yüzden geçiniz bu işleri..
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    "Anadolulu "arkadaş; iyi niyetinize inanmıyorum. İmanı, vicdanı, duyguyu kültürden ayıramazsınız. Davranışı, yaşayışı bunlardan ayrı göremezsiniz. Türk toplumu diğer toplumlar gibi robotlaşmış bir toplum değil. İstirham ederim !..
    Cevapla
  • anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    kültür denilen şey zaten görünüş davranış ve yaşayıştır. samimiyet iyi niyet ve iman kültürün bir parçası değildir. Gökhan bey kendi yozlaşmakla kalmamış bir de bu yozlaşmanın halkda teveccüh görmesini sağlamış.işte gerçek kültür yozlaşmaşı
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendine hiç buradan baktınmı?kendini Anadolu motifllimi sanıyorsun.yoksa milletle dalgamı geçiyorsun.Adam erezyonun ta kendisi diyen yorumcu arkadaş ne güzel özetlemiş.
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam her şeyiyle başlı başına erezyonun ta kendisi. Tipi tarzı müziğin.Çıkmış utanmadan kültürü ne sahip çıkma havalarında. Dinime küfreden bari müslüman olsa durumu yani
    Cevapla
  • Teştikli 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Gökhan değerlerine sahip çıkman umarım diğer sanatçı geçinen eblehlere örnek olur
    Cevapla
  • Eci 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm esnafı happy friday ( mutlu cuma ) indirimi yapmaya davet ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR