Demet Akalın Nursel Ergin'e ateş püskürdü

Demet Akalın, geçtiğimiz hafta sonunda dünya evine giren Nursel Ergin'in sözlerine ateş püskürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2017 08:19 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:02 Magazin
Demet Akalın Nursel Ergin'e ateş püskürdü
Demet Akalın Nursel Ergin'e ateş püskürdü

Acun Ilıcalı'nın 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasıyla ünlenen Nursel Ergin hafta sonu iş adamı Murat Akyer ile nikah masasına oturdu. Ergin'in nikahtan bir fotoğrafı "Her şeye rağmen evlendik" notuyla paylaşması şarkıcı Demet Akalın'ı sinirlendirdi.

Akalın, isim vermeden Ergin'in o cümlesine Twitter hesabından böyle tepki verdi: "Arkada kanserli bebek bırak. Üstüne evlenirken 'her şey inat' de. Yuhhh yuh! Biz de bunlara prim verelim. Televizyona çıksınlar. Bize yazıklar olsun."

Fakat takipçileri Akalın'ın yanlışını fark edip hemen paylaşımını mesaj yağmuruna tuttu. Çünkü 'kanserli bebek' değil kanser hastalığını yenen Murat Akyer'in çocuğu değil ilk eşiydi. 

Akyer'in ilk eşi ve iki çocuğunun annesi Kamer Akyer, Şubat 2016 tarihinde lenfoma kanserine yakalanmıştı. Mayıs 2016'ta hastalıktan kurtulan Kamer Akyer ve Murat Akyer avukatları aracılığıyla tedavi sürecinin ilişkilerini arkadaşlığa çevirdiğini ve bu sebeple boşandıklarını açıklamıştı. 

YORUMLAR 1
  • Vicdan 6 yıl önce Şikayet Et
    Demet akalını haklı buldum iki çocuk bir lenfomalı anne daha fazla zamanı hakediyorlar ....toplum ve insan vicdanı bunu arzu ediyor aceleleri neymiş...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR