Ferdi Tayfur'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler

Usta sanatçı Ferdi Tayfur Mehmetçik'i ziyaret eden ünlüler arasına katılamadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "Gülümsemesi yeter bize" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2018 15:19 GÜNCELLEME 15.04.2018 08:56 Magazin
Ferdi Tayfur'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler
Ferdi Tayfur'dan Erdoğan'a övgü dolu sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok ünlü sanatçının askere moral vermek için Hatay'a gitmesinin ardından tartışmalar devam ederken bir açıklama da usta sanatçı Ferdi Tayfur'dan geldi.

Bir gazeteye röportaj veren Tayfur, Mehmetçik'i ziyaret eden ünlüler için,  "Onların reklama, yalakalığa ihtiyacı yok ki. Bu zaten çok korkunç ve çirkin bir söylem. Cumhurbaşkanı'nın torpiline, lütfuna ihtiyacı olmayan sanatçılar bunlar. Bunlar çuvalla para kazanmış sanatçılar" dedi.

Ardından Türkiye'de herhangi bir baskının olmadığını dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Belediye Başkanı olduğu zamandan dostluğumuz var. Çok iyi bir insandır, sanatçıyı sever. Diyorum ya, eskiden tanırım. Bize en büyük lütuf selam vermesi, gülümsemesi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • OZAN HAYALOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı bu milletin sesidir, sesi olmalıdır. Onu sanatçı yapan ülkesine vefa borcu vardır. Milletini ve milli değerlerini sevenlerin gönlümüzde her zaman yeri vardır.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi Baba özledik seni...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Afrinedeki Mehmetciğimize desteğe giden Sanatcılarımızı eleştirenler, Katıksız Hain!... Hemde Hain oğlu Hainler!.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR