Mariah Idrissi başörtüsü yüzünden işinden oldu

Batının ilk müslüman mankeni olan Mariah Idrissini, sırf başörtü taktığı için makyaj markasıyla imzaladığı kontrat iptal edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2018 10:50 GÜNCELLEME 27.04.2018 11:18 Magazin
Mariah Idrissi başörtüsü yüzünden işinden oldu
Mariah Idrissi başörtüsü yüzünden işinden oldu

Müslüman model Mariah Idrissi, başörtü taktığı gerekçesiyle işinden kovulduğunu ifade etti. Bir markanın reklam filminde yer alan Idrissi, İTV kanalına şu açıklamayı yaptı: "Kozmetik markasıyla işbirliği, taktığım başörtü yüzünden sonlandırıldı. Bu kişisel bir şey değildi biliyorum ancak sırf Müslüman olduğum için başıma gelenler şok ediciydi." 

"BENİM İÇİN KADIN KADINDIR"

Başörtüsü konusunda kadınlarda ayrımcılık yapılmaması gerektiğini vurgulayan Idrissi, "Benim için kadın kadındır. O yüzden bana verilen bu tepki gerçekten şok ediciydi" dedi.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Seyit 6 yıl önce Şikayet Et
    Cani gonulden destekledigimiz aselsan basortulu sitajiyer almazken bakasina ne diyelim.
    Cevapla
  • ben 6 yıl önce Şikayet Et
    bir çok yorumcu bu kişinin müslüman olamayacağı anlamında yorum yapmış. heeeey millet!!! bir insan birini tekfir ettiği zaman, eğer o kişi müslüman ise tekfir eden kendisi "kafir" olur. kalbine mi baktınız, öyle bir meziyetiniz mi var yahu. ne kadar çok biliyorsunuz öyle klavye müslümanları. ha mankenlik özellikle bayanlar için dinimizce uygun olmayabilir o ayrı. daha kendinizi nasıl bir tehlikeye attığınızı bile göremiyorsunuz. bir insan büyük günahları işlese bile eğer "müslümanım" diyorsa o Allah ile onun arasındadır. günah işleyen her kes kafir olsaydı ortada müslüman kalmazdı.
    Cevapla
  • kırık kalp 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke atmasalar mış hani başörtüsü
    Cevapla
  • kırık kalp 6 yıl önce Şikayet Et
    makaj yapmış boya badana saçları hep açık şimdiki tesettür içler acısı başörtüsü ve daracık tayt çoook yazık şimdiki gençliye
    Cevapla
  • Feraset 6 yıl önce Şikayet Et
    Makyaj tanıtımı için bir başörtülü müslümanla çalışmak istememeleri çok yerinde ve anlaşıkır Anormal olan başörtülü kşişinin makyaj tanıtımında ısrarcı olması Başörtüsüde yok aksesuar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR