Sen Anlat Karadeniz bir ilki başardı!

Ekranların bir süredir sevilen Karadeniz dizisi Sen Anlat Karadeniz, 6. bölümde dışarıya satıldı. Dizinin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, "Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirdik" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2018 08:28 GÜNCELLEME 06.05.2018 08:24 Magazin
Sen Anlat Karadeniz bir ilki başardı!
Sen Anlat Karadeniz bir ilki başardı!

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz, yayınlandığı ilk günden bu yana hem reytinglerde elde ettiği başarısıyla hem de sosyal medyada gördüğü büyük ilgi ile gündemden düşmüyor.

Bir yandan eleştirilirken bir yandan da büyük beğeni kazanan Sen Anlat Karadeniz, Türk dizisi tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdi. Dizinin yapımcılığı ve yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, Ordu'da katıldığı Ordu Kültür Turizm ve Medya Kurultayı'nda  "Sen Anlat Karadeniz, Türk dizi tarihinde 13 bölümü yayınlanmadan 6. bölümde dışarıya satılan ilk dizi oldu" diyerek elde ettikleri başarıyı dikkat çekti.

YORUMLAR 5
  • beyazgül 5 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma bir film ve çok yapmacık bir bayan oyuncu
    Cevapla
  • nihan 5 yıl önce Şikayet Et
    pardon da,neyi sacma bu dizide "kadina siddete hayir" konusu ! bumu sacma olan? İrem helvacioglu oynamis bu rolu resmen yasamisya hangi oyuncu oynardi bunu? pes yani pess !!
    Cevapla
  • yuksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim müthiş bi senaryo yıllarca izlenecek bir dizi
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    elbette yayınlanmaya devam edecekler. o kadar çok beğeniliyor ki... hatta yurt dışından dahi 6. bölümünde iken satın alınıp tv de yayınlayacaklarmış. bu bir ilkmiş sadece bu kadar :)
    Cevapla
  • burcu 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi artık sn anlat karadeniz yokmu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR