Hayranı ünlü popçu Edis'ten af diledi

Ünlü pop şarkıcısı Edis, sosyal medya hesabında hakaret ve küfür eden 17 yaşındaki kız hayranını savcılığa şikayet etmişti. Hayranının babası şikayeti geri çekmesi için yalvarınca Edis, şikayetini geri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2018 08:51 GÜNCELLEME 08.05.2018 08:17 Magazin
Hayranı ünlü popçu Edis'ten af diledi
Hayranı ünlü popçu Edis'ten af diledi

Son zamanların popüler pop şarkıcısı Edis, 21 Ağustos tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek sosyal medya üzerinden sinkaflı sözlerle tehdit edildiğini ve kendisine şantaj yapıldığını bildirdi. Savcılık Edis'in şikayetleri üzerine soruşturma başlattı.

Soruşturma sonrasında sosyal medya kullanıcısı Nilgün Ö.'ye ulaşıldı. 17 yaşındaki genç kız, babası ile birlikte ifade verdi. Baba Mustafa Ö., Edis'e kızını affetmesi için ricada bulunca şikayet geri çekildi.

YORUMLAR 1
  • minik icardi 4 ay önce Şikayet Et
    Çok çok şarkısını dinleyince Kiğılı reklamı niye aklıma geliyor ama edisin fanı çıktım. Abdülkadir edisin çok çok şarkısını söylerken trt müzik de Sümer ezgü çıkmış ona laf ediyor bi de Aleyna tilkiden söylüyordu yalancı klibi dream Türk de yayındayken Doğuş küfürlü röportaj izledim soluğu burda aldim yil 2022 arkadaşlar Ayyaş şarkısını trendlere taşıyalim 2024'ün enleri arasına girecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR