Diriliş'in gizli sahneleri sosyal medyaya sızdı!

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi'nin yaşlılık dönemine ait olduğu söylenen fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2018 16:02 GÜNCELLEME 09.05.2018 09:45 Magazin
Diriliş'in gizli sahneleri sosyal medyaya sızdı!
Diriliş'in gizli sahneleri sosyal medyaya sızdı!

TRT ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşanan sürpriz sahneler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in dünyaya geldiği son bölümde Halime Sultan'ın hayatını kaybetmişti. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak devam edeceği konuşulan diziyle ilgili sosyal medyada dolaşan fotoğraf kafaları karıştırdı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Halime Sultan'ın ölümünün ardından dizide yıllar sonraya gidilecek ve Osman Bey dönemine geçilecek. O dönemde Ertuğrul'un yaşlılık dönemine ait olduğu konuşulan fotoğraf büyük ilgi gördü.

İşte kafalarda soru işareti bırakan o fotoğraf:

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Zeyneo 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle tarihi bir filmde halime sultanın ölümü sahnesi dizinin guvenirliligine kara bulutlar çöktürdü. Kesinlikle sahne değişmeli. Sağlık nedeniyle başka ile falan göndersinler mesela. Ama bu çok kotu son
    Cevapla
  • selim ileri 5 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul gazinin osman adlı bir oğlu hiç olmadı! devleti kuran ataman gazidir. ama şia safevi tehdidine karşı sünni felsefesi devlette esas alınınca hz. osmana atıf için ataman birden osman oluverdi.
    Cevapla
  • Karahisarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi kaçırmadan izleyenlerdenim gelecek nesillere tarihi duyguları yaşatırken yapılan hatalar gerçekten yakışmadı.Bu hatalar diziye olan ilgimizi sekteye uğrattı.
    Cevapla
  • havva 5 yıl önce Şikayet Et
    bence hemen yıllar sonrası olmasaydı ertuğrul gibi bir efsanenin ölümüne kadar bölümleri olmalıydı
    Cevapla
  • Bamsı 5 yıl önce Şikayet Et
    Faceapp uygulaması ile yapılmış mizah amaçlı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR