Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'den samimi açıklamalar

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Anneler Günü adına düzenlenen bir etkinlikte samimi açıklamalarda bulundu. Düvenci, geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile yaşadığı bir anıyı anlatınca sevenleri göz yaşlarına boğuldu. İşte etkinliğe damga vuran o anı...

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2018 08:54 GÜNCELLEME 15.05.2018 10:51 Magazin
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'den samimi açıklamalar
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'den samimi açıklamalar

İki çocuk annesi Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde katıldığı Anneler Günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Düvenci, çocuk gelişimi bölümünde okuduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Gelecek sene de psikoloji okuyacağım. İyi bir psikolog olmak istiyorum. 45 yaşımdan sonra özel durumda olan annelerin psikolojilerine destek vermenin hayalini kuruyorum. Anne olmayı yeniden istiyorum. Her an üçüncü çocuğu yapabilirim."

2.5 sene sonra, bu ay sonu ilk defa eşi Bülent Şakrak'la baş başa tatile gideceklerini söyleyen Düvenci; ilk evliliğinden olan kızı Melisa ile Şakrak'ın ilişkisini de şu sözlerle anlattı: "Melisa hep 'Benim iki babam var' diyor. Bülent, Melisa'nın en iyi arkadaşı olmayı talep etti. 'İleride size söyleyemediklerini bana söylesin istiyorum' " dedi.

"BUNDAN SONRA BENİM ASKER BABAM OLUR MUSUN?"

Ceyda Düvenci: "Melisa 5 yaşındaydı… Bülent’in üzerinde o gün kamuflaj bir pantolon vardı. Melisa ona baktı ve “sen benim bundan sonra asker babam olur musun” dedi. Bülent arabayı E5’te kenara çekti ve 10 dakika ağladı. Melisa, ' O benim Bülent Babam o benim Engin Babam' dedi ve birbirinden ayırmadı." diyerek başından geçen o duygusal bir anıyı anlatarak sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    sizi çok seviyorum ve hayranım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR