Hazal Kaya yıllar sonra itiraf etti!

Oyuncu Hazal Kaya, 'Adını Feriha Koydum'da yıllar önce yaşadığı psikolojik travmayı, katıldığı bir televizyon programında itiraf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2018 11:45 GÜNCELLEME 22.05.2018 08:14 Magazin
Hazal Kaya yıllar sonra itiraf etti!
Hazal Kaya yıllar sonra itiraf etti!

Hazal Kaya, katıldığı televizyon programında hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Aşk-ı Memnu' dizisi ile oyunculuğunu duyuran Kaya, daha sonra 'Adını Feriha Koydum' dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrol oynadı. 'Adını Feriha Koydum' dizide başından geçen travmatik olayı ilk kez anlatan Hazal Kaya, programda içini döktü: "Başrol oynadığım Adını Feriha Koydum çok ağır bir tecrübeydi. Senaryo gereği Feriha'ya bekaret testi yapılacaktı. Normalize etmemek için sahneyi oynamak istemedim. O bölüm atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki, sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı."

Boyu hakkında yapılan eleştirilere de, Jennifer Lopez'i örnek göstererek, "Boyum 1.58. Standartlara göre kısa olabilirim, ama bunu ben belirlemiyorum. Ben de takozla oynuyorum. Jennifer Lopez'i gördüğümde şaşırmıştım. Hepimizin çok beğendiği kalçası aslında çok büyük. Öyle bir kalçam olsa, zayıflayayım diye yapmadıklarını bırakmazlar. Baktım kendine sevgisi, güveni var. Bu bana çok ilham verdi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Şakır can 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi set te denk geldi çok kaprisli kendini bişey zanneden ukala küstah saygısız biri
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR