Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oluyor! Peki Ayşecan Tatari kimdir?

Çocuklar Duymasın dizisinin eski Duygu'su, Ayşecan Tatari sosyal medya hesabından anne olacağını duyurdu. Ekranlarda büyüyen genç oyuncunun eşi Edip Tepeli ise şimdilerde fenomen hale gelmiş Sefirin Kızı'nda oynuyor. Genç çift bu haberle çok mutlu oldu. Peki Ayşecan Tatari kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 10:57 GÜNCELLEME 24.04.2020 13:51 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oluyor! Peki Ayşecan Tatari kimdir?
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oluyor! Peki Ayşecan Tatari kimdir?

Genç oyuncu Ayşecan Tatari anne oluyor. Bu mutlu haberi hayranlarına sosyal medyadan duyuran genç oyucu heyecanlı olduğunu da dile getirdi.

ayşecan tatari 2017 yılında edip tepeli ile evlendi

Tatari, kendi gibi oyuncu olan Edip Tepeli ile New York'ta nikah masasına oturdu. 2017 yılında evlenen çift, gözlerden uzak bir hayat sürmekte.

ayşecan tatari duygu karakteri çocuklar duymasın dizisi

Edip Tepeli şimdilerde Star Tv ekranlarında oynayan Sefirin Kızı'nda yer alıyor. Bu habere kendilerinden çok hayranları da sevindi. Tatari'ye birçok tebrik mesajı yağdı.

ayşecan tatarinin annesi

PEKİ AYŞECAN TATARİ KİMDİR?

9 Mart 1989 'da İstanbul'da doğan Ayşecan Tatari, Yeşilçam yıldızlarından Aliye Uzunatağan'ın kızıdır. Ekrana ilk kez 2000 yılında Evdeki Yabancı adlı dizide yer alarak çıktı. Ancak en büyük çıkışını, 2003 yılında yayın hayatına başlayan Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Duygu karakteriyle yaptı. Dizinin diğer sezonlarında, Amerika'da devam eden konservatuvar eğitimini yarıda bırakmamak için dahil olmadı. En son 2015 yılında Yılanların Öcü dizisinde yer aldı. 2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile evlenen genç oyuncu, oyunculuğa ara verdi. Tatari, uzun süredir Şehir Tiyatroları'nda sahne alıyordu.

çocuklar duymasın dizisi

SEFA DOĞANAY'DAN İFTAR DAVETLERİNE TEPKİ!

YORUMLAR 1
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok antipatik ses tiplemesi vardı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR