Burak Yılmaz ile İstem Yılmaz boşandı

Milli futbolcu Burak Yılmaz ile eşi İstem Yılmaz anlaşmalı boşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2018 09:43 GÜNCELLEME 10.06.2018 09:49 Magazin
Burak Yılmaz ile İstem Yılmaz boşandı
Burak Yılmaz ile İstem Yılmaz boşandı

Trabzonspor'da forma giyen Burak Yılmaz ile eşi İstem Yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. İstem Yılmaz'ın talep ettiği 12 milyon TL ve aylık 65 bin TL nafaka talebini haklı görmeyen hakim, Burak Yılmaz'ın 1,3 milyon tazminat ve aylık 10 bin TL nafaka ödenmesi yönünde karar verdi. Ayrıca çocukların nafakası için toplam 11 bin TL ödenmesi kararı ile mahkeme sonuçlandı.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kadar parayı rüyamda bile görmedim
    Cevapla
  • Aziz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahın istediği şekilde başlama yan ve devam etmeyen evlilikler er geç biter.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah vazgeçerler
    Cevapla
  • Truth 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadın ne açgöz'müş. 12 milyon ne demek... ve 65.000 tl nafaka... cüş der insan. Bir mühendis bile harıl harıl çalışıp 8-9bin tl kazanıyor, bütün aileye bakıyor. Hakim iyiymiş, halden anlamış. Yoksa Burak aşırı mağdur olurdu. Hadi istem hanım, piyango yaptın yinede. Sabahın köründe kalkmadan, alın teri üretmeden 21bin tl aylık alıyorsun, artı 1.3 milyonda cebe. Şükretmen lazım.
    Cevapla
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir bayan olarak diyorum ki, saçmalık. Nedir bu paralar! Bu kadın bu adamdan önce o paraları görüyor muydu acaba? Aylık 10.000 de çok. Kimse kusura bakmasın.şarrlar çok ağır. Kanunlar düzeltilmeli. Bu adam şimdilik verebilecek o parayı, ya sonra? Bu ne dine ne vicdana sığmaz. Aç gözlülükten başka bir şey değil bu kadınların yaptığı. He tabiki çocuklarına bakmakla adam yükümlü ama bu çok fazla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR