Aleyna Tilki'den iftar yaptırmadığı iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz akşam Emrah Karaduman ile bir mekan çıkışında görüntülenen Aleyna Tilki, set çalışanlarına iftar yaptırmadığı iddialarına yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2018 07:57 GÜNCELLEME 19.06.2018 11:58 Magazin
Aleyna Tilki'den iftar yaptırmadığı iddialarına yanıt!
Aleyna Tilki'den iftar yaptırmadığı iddialarına yanıt!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe'nin 'Yıldızlı Şarkılar' isimli albümünde 'Yalnız Çiçek' isimli şarkıyı seslendirmişti. Klibin yönetmenliği kendisi yapan şarkıcı, çekimler sırasında set çalışanlarına bağırdığı ve onlara iftar yaptırmadığı iddialarını yalanladı.

Çıkan haberler için, "Bunları okuyunca gerçekten üzüldüm" diyen Tilki, ardından klipte birlikte rol aldığı Emrah Karaduman'a dönerek "Sen çekimlerde orucunu açmadın mı?" dedi. Karaduman ise "Beni aç bıraktın" diyerek iddiaları tiye aldı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Türk Ulusu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kız 2000 doğumlu ama sanki 1970 doğumlu gibi görünüyor artı bu kıza kim yol verdiyse artık kendini çok yukarıda görüyor ne hazindir ki klipleri bile henüz daha 17 yaşında olan bir kıza uygun değil erotizm olarak kullanıldığı bu yaşta ki kızları da bu konuda tahrik edici klipleri ve o kliplere yerleştirilmiş subliminal içeriklerin olması ne tuhafdır ki böyle bir kızın inancının ise bu subliminal içerikleri koymasını destekleyen batılı inançların olduğu aşikardır.
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Resmen oruç tutmayanlarla dalga geçmişler. Ben sahsen oruç tuttuklarına da inanmıyorum. Bu tip haberleri de pek sevmiyorum. Nerden baksan pis kokular geliyor
    Cevapla
  • Bahadır 5 yıl önce Şikayet Et
    Son derece iyi tanıdığım bi camia. Sizlerin oruç tutmasını bi kenara koydum oruç tutana bile çok sıcak davranılmayan aşağılık bi ortam.
    Cevapla
  • TheC 5 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan olunca bunlar akşam yemeğine iftar diyorlar yoksa oruçla bir alakaları yok.
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    pekala bu kızla çalışanlardan oruç tutan oldumu önce bunu sorun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR