Yeşim Salkım'ın adını kullanarak dolandırdılar

İki kişilik dolandırıcılık çetesi, Yeşim Salkım'ın asistanı olduklarını iddia ederek kuyumcuları dolandırdılar. Yeşim Salkım, kuyumculardan yüklü miktarda takı ve mücevher alan çete üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2018 13:55 GÜNCELLEME 19.06.2018 17:03 Magazin
Yeşim Salkım'ın adını kullanarak dolandırdılar
Yeşim Salkım'ın adını kullanarak dolandırdılar

Kendilerini Yeşim Salkım'ın asistanı olarak tanıtan iki kişi, klip çekimlerinde kullanacaklarını söyleyerek kuyumculardan maddi değeri yüksek takılar satın alarak dolandırıcılık yaptılar. Olayı öğrenen ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Alınan bilgilere göre şüphelilerin, kuyumculardan aldıkları takıları başka mağazalara değerinin altında sattıkları öğrenildi. Yeşim Salkım'ın adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişilerin, "dolandırıcılık", "nüfuz ticareti", ve başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması" suçlarından cezalandırılmaları istendi. 

Salkım'ın avukatı Ersoy Akdemir, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Tarafımızca alınan duyumlara göre şüpheliler, kamuoyunca tanınan ve adına itibar edilen ünlü sanatçı Yeşim Salkım’ın şöhretini ve itibarını kullanarak birden fazla kuyumcu ve mücevher mağazasını dolandırmışlardır. Şüpheliler, söz konusu eylemleri Şevval Sam ve Nebahat Çehre’nin de adını kullanarak işlemişlerdir" 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR