Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi

Sanatçı Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında, 2.Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2018 08:10 GÜNCELLEME 28.06.2018 10:37 Magazin
Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi
Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi

İddiaya göre; duayen oyuncu Müjdat Gezen, geçen yıl 2 Şubat tarihinde katıldığı özel bir televizyon programında 2. Abdülhamit'in torunu olan Nilhan Osmanoğlu'nu hedef alan hakaret içerikli bir söz söyledi.

Osmanoğlu, bu sözlerin ardından savcılığa başvurarak Gezen'den şikayetçi oldu. Soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde Müjdat Gezen'i ifadeye çağırdı.

Gezen, sözlerinin hakaret içermediğini vurgulayarak "Konuşmanın akışı ve bütünü sırasında seyirci tepkisinin ardından böyle algılanmış olabilir" şeklinde bir açıklama yaptı. Savcılık ikili arasında uzlaşma yapılabileceğini belirtse de Osmanoğlu, Gezen'i affetmedi. Müjdat Gezen hakkında hakaret suçundan dava açıldı. Oyuncunun 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • zigana6161 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplumu tahrik suçları acil ve adil olmadı.
    Cevapla
  • Ftm 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir adalet arkadaş. Kadın 1 yıldan fazla olmuş dava açalı yeni mahkemesi oluyor. Bu kadar mı rahatına düşkünüz. Birde gecikmiş adalet adalet degildir diye artistik hareketler yapıyorlar
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme çalışma düzeni yanlış. en basit 15 yılı dolduran işçi sgk dan evrak getirirse tazminatını alır diye bir kanun var. işveren ödemezse işçi dava açıyor. mahkeme 2 yıl geçmesine rağmen davayı sonuçlandırmıyor. her görüşmeyi 6 ay sonraya atıyor.
    Cevapla
  • Adanali 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi etmiş affetmesin herkez haddini bilecek okadar.
    Cevapla
  • al bayrağım 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı yadigarı NİL SULTAN, sakın affetme, şayet affedersen, bu necip Türk milletide seni affetmez. Osmanlı düşmanı ecdat düşmanı bunlar, gerekli cezayı almalılar
    Cevapla
  • kptn 5 yıl önce Şikayet Et
    bir sanatci elbette insan dir lakin siyasi görüsü inaci yasam tarzi kendine saklamasi gerek en bir olay ister dizi film ister müzik spor vs SANATCI kimligi bütün bir halka mal olmus ksilik tir sen ateist te olsan farkli incata severlerin oldunugu bilmiorsan ve o toplum a saygi etmesini bilmiorsan SANATCI kimligini bitireceksin o kisiden olsa olsa CÖP olur deyip atacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR