Işın Karaca'dan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a mektup

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram üzerinden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a bir mektup yazdı. Karaca, mektubunda son dönemlerde ülkemizde yaşanan çocuk istismarı olaylarına vurgu yaparak "Çocuk istismarı vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica diyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2018 10:46 GÜNCELLEME 03.07.2018 10:49 Magazin
Işın Karaca'dan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a mektup
Işın Karaca'dan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a mektup

Başarılı şarkıcı Işın Karaca, Minik Eylül'ün ve Ağrı'da kaybolan Leyla'nın acısına duyarsız kalamadı. Yaşanan olaylara isyan eden ünlü şarkıcı, Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a Instagram hesabı üzerinde mektup yazdı. Karaca mektubunda şu ifadelere yer verdi. 

"Sayın Cumhurbaşkanım @rterdogan ve çok değerli Hanımefendi Sayın @emineerdogan Hepimizi derinden yaralayan ve önüne geçemediğimiz çocuk istismar vakaları için daha caydırıcı bir çözüm bulmanızı yalvararak rica ediyorum...

Sapkınlık ve istismar sadece bizim ülkemizde tabii ki yok, dünyanın her köşesinde yaşanıyor, ancak son günlerde tüm Türkiye arka arkaya yaşanan çocuk ölümlerinden ötürü bitmiş durumda.

Vicdanı ve merhameti olan herkes muhtemelen benimle aynı fikirdedir.

Yüreğimiz, her gün yenisi gelen çocuk ölüm haberleri ile kanıyor.

Lütfen yasalarımızı çocuk istismarına karşı güçlendirelim.

Geleceğimiz çocuklarımız.

Çaresizce, bu üzücü olayları izlerken,

insanlığımdan utanır oldum.

Bu konular ile alakalı yapılacak tüm çalışmalarınızda, sonuna kadar, bir sanatçı, bir anne, ve güzel ülkemizin bir vatandaşı olarak, yanınızda bulunmak isterim.

Biz Türkiye'yiz

Biz kocaman bir aileyiz, ve bunların üstesinden gelmesini de biliriz... Saygılarımla

Işın Karaca"

İşte Karaca'nın o paylaşımı...

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Nazif yarar 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin yüreğine sağlık yazdığın yazı için teşekkür ederim kardeşim
    Cevapla
  • Bahar 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin o delikanlı yüreğinden öperim kadın bu felaketlere duyarsız kalmadığın için
    Cevapla
  • Senay 5 yıl önce Şikayet Et
    İdammmmmmmm!!!! Hayvanlara da yapilan iskencerede idammmm!!!! Kahrolsun boyle adalete!!!!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bizim evlatlarımız bizler onlar için varız ama maalesef ki onları bu canilerden koruyamıyoruz en kotusude bu yeter artık yakmayın canlarımızı kırletmeyın dünyamızı ne ıstedınız mavısımızden hıcmı vıjdanın sızlamadı onun aç halını seyretmekten bizim insanlarımız bu kadar canı olamaz çünkü size ve sızın gibi lere insan dıyılemez lanetle kınıyoruz idam idam idam .
    Cevapla
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bir yeni side izmirde yasandi fakat henuz yakalanmadi. Bu arada af af ciksin diye feryat edenler var.biz bu katiller le ve tecavuzculerlemi yasayacagiz. Cok sukur bu hukumet zamaninda hirsizliklar azaldi eskiden cantalarimizi sıkı sıkı tutardik yiururken korkuyla yururduk simdi rahatiz. Allah reisimizden razi olsunnn.. Kesinlikle en iyi sekilde cezalandirilacaklarinada inaniyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR