Liya ismi ne anlama geliyor?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çifti 13 Temmuz'da dünyaya gelen kızlarının ismini Liya koydu. Peki Liya ne anlama geliyor? İşte yanıtı...

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2018 13:44 GÜNCELLEME 14.07.2018 13:46 Magazin
Liya ismi ne anlama geliyor?
Liya ismi ne anlama geliyor?

Megastar Tarkan kızı Liya'nın doğumunu sosyal medya hesabında “Liya” dünyaya geldi. :) Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çooook güzel duygular içindeyiz..." sözleriyle anlattı. Megastar’ın Instagram paylaşımı ve basında çıkan haberler ardından Liya isminin anlamı merak konusu oldu. Sizler için Liya isminin anlamını araştırdık.

Son dönemin popüler isimlerinden biri haline gelen Liya'nın anlamı "sabırlı, sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı" kelimelerinden gelmektedir. Kuran-ı Kerim'de geçen bu isim Arapça kökenli olup kız çocuklarına verilir.

YORUMLAR 5
  • Dilaver METİNER 5 yıl önce Şikayet Et
    Oncelikle Tarkanin gözü aydin. Rabbim analı babalı büyütsün. Ben LİYA isimli romanın yazarıyım. Okumanızı tafsiye ederim. Herkese güzellikler diliyorum.
    Cevapla
  • gülsen 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahtı güzel olsun ama ismin manası düşündürücü ,yaşayacağı hayat ona çok sabir göstermesi gerektiren olaylar getirmez inşallah
    Cevapla
  • Nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberin fotoğrafları, mâsum bebeğin elceğizi dışında,ne yazık ki rızâya aykırı. Toplum olarak fazla romantik olup helâli haramı unutmuyoruzdur umarım.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an-i Kerim'de böyle bir isim yok. Madem var, diyorsunuz ispat edin: Su sure, su ayet.
    Cevapla
  • Doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim kızım 13 yasında 2.adı liya kırıldım şimdi haberi 13 sene geç yaptınız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR