Amine'den nişanlısı Mesut Özil'e destek!

Dün akşam Almanya Milli Futbol Takımı'nı bıraktığını açıklayan futbolcu Mesut Özil'e bir destekte nişanlısı Amine'den geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2018 17:55 GÜNCELLEME 23.07.2018 18:00 Magazin
Amine'den nişanlısı Mesut Özil'e destek!
Amine'den nişanlısı Mesut Özil'e destek!

Mesut Özil, 2009'dan bu yana 92 kez giydiği ve 23 gol atarak Almanya Milli Futbol Takımın'daki kariyerini sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile sonlandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan fotoğrafını paylaştığı için ağır eleştirilere maruz kalan Özil, şu açıklamalarda bulundu: "Alman Futbol Federasyonu ve diğer birçok kişinin bana olan davranışı nedeniyle artık Almanya Milli Takımı formasını giymek istemiyorum. Bu kararı vermek benim için çok zor oldu. Çünkü takım arkadaşlarım için, teknik ekip için, Alman halkı için her zaman her şeyimi verdim. Ama Alman Futbol Federasyonu'ndaki üst düzey yetkililerinin bana karşı tutumları, benim Türk kökenime saygı duymamaları ve beni bir politik propagandaya dönüştürmeleri, artık yeter dedirtti. Almanya'ya vergi ödememe, Alman okullarına bağışlarda bulunmama ve Almanya'yla Dünya Kupası'nı kazanmama rağmen, hâlâ topluma kabul edilmedim çünkü onların gözünde hala göçmenim. Kazandığımızda 'Alman', kaybettiğimizde 'göçmen' oluyorum. Podolski ve Klose, hiçbir zaman Polonyalı-Alman olarak görülmedi, ben neden Türk-Alman olarak görüldüm? Türk ve Müslüman olduğum için mi? Türklüğüm'e saygı göstermemeleri artık bardağı taşıran son damla oldu."

Ardından Amine Gülşe sosyal medya hesabından Mesut Özil'le olan fotoğrafını paylaşıp altına "Her zaman yanındayım" mesajını paylaştı.

YORUMLAR 5
  • Münevver 5 yıl önce Şikayet Et
    Anime çok ğüzel maaşslah
    Cevapla
  • Alperen. K. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ikinizden de Allah razi olsun.Tùrk devleti gūclūdùr.Dini islamdir.Vekilimiz de Allahdir.Allah bize yeter.
    Cevapla
  • Alp eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Soz konusu Türk olunca Nazi ırkçılığı sorun olmuyor. Almanyadaki dostlar cogalin almanyayi yeniden insaa eden Turklerdir
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    "Amine" Ne güzel ismi var, Maşallah.
    Cevapla
  • Muray 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi de güzel maşallah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR