Aref Türkiye'ye döndü

İllüzyonist Aref Ghafouri, Antalya'daki gösterisinde Kobra yılanı tarafından ısırıldıktan sonra tedavi için götürüldüğü Mısır'dan geri döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2018 09:44 GÜNCELLEME 28.07.2018 09:45 Magazin
Aref Türkiye'ye döndü
Aref Türkiye'ye döndü

Antalya'da hazırladığı gösteride kobra yılanı tarafından ısırılan Aref, Türkiye'ye gelecek olan panzehirin uzun süreceğinden Mısır'a gitmek istediğini söylemişti.

Türkiye'ye geri dönen ünlü illüzyonist olayla ilgili ilk kez konuştu: "Normalde 15 gün bu zehir vücutta bekledikten sonra yaşayamıyorsun, zaten genelde birkaç saat içinde ölüyorsun ama benim şanslı olduğum taraf yılan beni soktuktan sonra ölmüş, arkadaşlar kafesin içinde ölmüş şekilde görmüşler. Büyük ihtimal hastaydı, ben çıkardım yıkamaya, son anlarıymış ama son anlarda beni ısırdı fakat ben kurtuldum. Kısa bir süre beni ısırdı, genelde ısırdıktan sonra bırakmıyor ve seni öldürene kadar ısırmaya devam ediyor. Ben, ısırdığında hemen elimi çevirdim, ağzı boşa düştü ve kafesine geri koydum."

Aref aynı zamanla yılanla gösteri yapmadığını ve 20 gün içinde kolundaki iltihabın tamamen bitmesinden sonra iyileşeceğini dile getirdi.

YORUMLAR 1
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim buna şans değil, dünyada daha yiyeceğin rızık var demektir.Allah korumuş, seni ve tüm kainatı koruyan Rabbimize şükret.Selam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR