Aleyna Tilki: Kendimi yaşlı hissediyorum

Şarkıcı Aleyna Tilki yoğun konser temposundan çok yorulduğunu ve kendini yaşlı gibi hissettiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2018 09:11 GÜNCELLEME 31.07.2018 09:12 Magazin
Aleyna Tilki: Kendimi yaşlı hissediyorum
Aleyna Tilki: Kendimi yaşlı hissediyorum

18 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İstinye Park'ta görüntülendi. Kendini yaşlı gibi hissettiğini söyleyen şarkıcı,  “Çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. Tatil yapmaya fırsat bulamadım. Eğer bir gün tatile çıkacak olsam, Türkiye’de yapmam, yurt dışını tercih ederim” dedi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Sassas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede para kazan dışarıda ye ben sana kuruş yedirmem hiçbir konserinede gitmedimgitmem sen seyiredilecek sanatçı değilsin
    Cevapla
  • Uzaya ait olan kız 5 yıl önce Şikayet Et
    Babamın bir lafını hiç unutmuyorum. Bir pazar kalvaltısındayaız bir magazin kanalına bunun haberi çıktı ve babam şu sözleri sarf etti "bu kızın çıkışı gibi düşüşüde kısa sürede olur"
    Cevapla
  • Hjd 5 yıl önce Şikayet Et
    Su kiza sinir oluyorum. O zaman git bu ulkede yasama konser yapma. Konser parasini bizim ulkemizdeki insanlardan aliyosun. Git yurtdisinda yasa ne varmis bizim ulkemizde. Bir suru gezilecek atalarimizdan kalmis yerler var. Tatil yapilacak bir suru yer var.TÜRKİYEME laf ettirmem. Ne bu igrenc zihniyet anlamiyorum.
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar slikona bir zahmet yaşlı hissetsin
    Cevapla
  • Nizamettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Aleyna gençsin akıllısın ve Sesin çok güzel ama böyle saçma sapan polimek lerle bir yere gelemezsin Eğer yazılan doğruysa Kendi ülkeni karalama için neden ne paranı bu ülkede kazanıyorsun yapma Az akıllı ol gençler ve çocuklar seni örnek alıyorum biraz daha oturaklı aklı başında hareket etti daha iyi yerlere gelirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR