Berrak Tüzünataç'tan şok tweet! "Bursu alıp..."

Berrak Tüzünataç'ın bir süredir burs verdiği kişi ünlü oyuncuya hayatının şokunu yaşattı. Twitter'dan açıklama yapan Tüzüntaç şu notu düştü...

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2018 14:58 GÜNCELLEME 08.08.2018 15:02 Magazin
Berrak Tüzünataç'tan şok tweet! "Bursu alıp..."
Berrak Tüzünataç'tan şok tweet! "Bursu alıp..."

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç bir süredir ihtiyaç sahibi kişiye burs yatırıyordu. Ağustos ayında son bursunu alan kişi  Berrak Tüzünataç'ı blokladı.

Bu olayın üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen ünlü oyuncu Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Tüzünataç paylaşımında, "Bir seneden fazladır eğitimi için burs verdiğim kişi, son bursunu alıp beni bloklamış. Ahahahahahhaha. Gerçekten bu aralar insanlar ve kendi hakkımda hayatın bana öğrettiklerini sindirdikten sonra çok şükran duyacağım. (Umarım)" diyerek takipçilerini de şaşırttı.

İşte o paylaşım:

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarih alanında Yüksek Lisans yapmaktayım. Birçok burs programına başvurdum ama çıkmadı. Maddi anlamda zorlanmaktayım. 4 5 ay burs veya maddi yardım bekliyorum. Tezimi bitirene kadar yardım bekliyorum. Teşekkürler...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç mantıklı gelmedi bana
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende de var 2 tane böyle. Üniversiteyi okuttum, işe aldım, maddi manevi destek verdim okul bitince dedi ki ben sana ortağım. Dedim noluyoruz sonra bana her tür düşmanlığı iftirayı yapıp bana zarar vermeye çalıştı. Ya hak edene yapacan ya da bırakacan herkes haddini bilecek! Birini de işe aldım yetiştirdim, herkesten korudum, makam mevki sahibi yaptım, tutunmasını sağladım bana dirsek gösterdi, arkamdan iş çevirdi, bana düşmanlık edenlerle birlik oldu, işten çıkmamı istedi vs. Ne kadar ahlaksız bir toplum olduğumuzu böylece gördüm!!!
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    hak etmeyene yapmıcan helal süt emmiş çok az bu dünyada
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İyilik yap, denize at. Balık bilmezse Halık bilir. Sen iyiliğini yaptın. senin hanene yazılan iyilikler muhakkak sana dönecektir. tasalanma.
    Cevapla
  • Herkes Yargıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Olaylara yüzeysel bakmamak lazım. Tam olarak olayın perde arkasında başka bir şey olabilir. Anlatıldığı gibiyse çok yanlış bir şey ama bizde bir huy var suyu görmeden okyanusları yargılıyoruz. Bakalım nedir ne değildir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR