Burcu Esmersoy'a kötü haber!

Felaket Tellalı Onur Akay, Burcu Esmersoy'un annesine kanser teşhisi konulduğunu yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2018 09:46 GÜNCELLEME 28.08.2018 11:10 Magazin
Burcu Esmersoy'a kötü haber!
Burcu Esmersoy'a kötü haber!

Onur Akay, "Annesini afedecek mi?" yazısında Burcu Esmersoy'un konuşmadığı annesine kolon kanseri teşhisi konulduğunu ve kemoterapi tedavisi aldığını yazdı.

İŞTE AKAY'IN O YAZISI;

"Babaanne ve dedeyle büyüyen ve daha önce annesi ve babası ile görüşmediğini açıklayan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz Nisan ayında Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman'a verdiği röportajda, annesi ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Burcu Esmersoy, "Bayağı roman olacak bir hikâye. Annemle babam, ben beş yaşındayken ayrılıyor. Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakâr. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize 'teyze' diyerek büyüyoruz." demişti.

Burcu Esmersoy’un annesi Suna Hanım'a maalesef kolon kanseri teşhisi konuldu ve şu an İstanbul’da özel bir hastanede kemoterapi tedavisi görüyor.

2017 yılının yaz aylarında ise, annesi Suna Hanım’la aynı fotoğraf karesinde aslında oldukça mutlu görünen Burcu Esmersoy, bakalım rahatsızlanan annesini affedecek mi?"

YORUMLAR 1
  • Dr. 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayat çok kısa. Yalanlar, öc alma sevdaları ... Kalan üç günümüzde herkesi bağışlamak ve sevgiyle geçinmek en iyisi değil mi? Zaten kolon kanserinde genetik yatkınlık ihtimali de var. O hisle hareket edebilsek...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR