Saray sosyetesinden 5 milyon euroluk düğün!

Versailles Sarayı’nda görkemli bir düğün gerçekleştirecek olan Yağız Sözmen ile Yasemin Sengir çifti, düğün için yaklaşık 5 milyon euro'luk harcama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2018 12:35 GÜNCELLEME 09.09.2018 13:07 Magazin
Saray sosyetesinden 5 milyon euroluk düğün!
Saray sosyetesinden 5 milyon euroluk düğün!

Ünlü bir otelin ortağı olan Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile iş adamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir, bu akşam Paris'te dillere destan bir düğünle dünyaevine girecek.

Geçtiğimiz gün Türkiye'de nikahları kıyılan ünlü çifti, sosyetenin tanınan isimleri tek bırakmadı. Büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirilen düğün için Sözmen Ailesi, para saçtı. 

VIP HİZMETLER YAPILDI

Sözmen Ailesi, düğüne davet ettiği konuklarından herhangi bir yerde fotoğraf yayınlamamalarını istedi. Çalışanlara da düğünden paylaşım yapmamaları için sözleşme imzalatıldı.

Erkek tarafı bu akşamki düğün öncesinde de Four Seasons Hotel'de ağırladıkları misafirlerine VIP araçlarla şehir turu attırdı.

YORUMLAR 5
  • yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    euro olmuş 7.50 tl. Bu zamanda 5 milyon euro luk düğün yapanın vergi rekortmeni listesinde olması lazım. Maliye bir denetlesin şu şirketleri.
    Cevapla
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar parayı bu zamanda fransıza verdi
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    En büyük Türkiye düşmanları bunlar !!
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayiptir yazik günah Emserim bu krizde dügünlerini türkiyede yapsalar olmazmi türkiyede yermi kalmadi Cennet Vatanda ayip ayip
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Az harcanmış çok düşük Allah akıl fikir versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR