Ufuk Bayraktar'ın abisi Uğur Bayraktar ilk kez konuştu

Cezaevine giren Ufuk Bayraktar'ın abisi Uğur Bayraktar, verdiği bir röportajda kardeşiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2018 10:20 GÜNCELLEME 13.09.2018 14:38 Magazin
Ufuk Bayraktar'ın abisi Uğur Bayraktar ilk kez konuştu
Ufuk Bayraktar'ın abisi Uğur Bayraktar ilk kez konuştu

'Vatanım Sensin' dizisinin 'Dağıstanlısı' olan Ufuk Bayraktar için abisi Uğur Bayraktar konuştu. 2007 senesinde karıştığı bir olay yüzünden 6 ay boyunca hapis yatacak olan Ufuk Bayraktar'ın abisi verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Kardeşini ziyaret etmek için sürekli hapishaneye uğrayan Uğur Bayraktar, kardeşiyle ilgili merak edilecek bir şey olmadığını söyledi. İki ayrı projenin senaryosunu içerideyken yazmaya başlayan Ufuk Bayraktar'ın özel hayatıyla ilgili bilgiler de verdi.

Uğur Bayraktar, kardeşinin son derece mütevazi bir insan olduğuna değinerek Sabah'a verdiği röportajda şu açıklamayı yaptı:

"Kardeşim Ufuk, 15 yaşında neyse 35 yaşında da o. Geçen yıla kadar metrobüse biner, kıyafetlerini pazardan alırdı. Şekle şemale önem vermez, her şeyden önce insan olmanın önemli olduğunu söyler. Varlıklı bir ailenin evladı olduğu için çocukluktan beri doymuş biri olarak büyüdü. Popülerlik Ufuk'u değiştirmedi, aksine daha mütevazılık kattı."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR