Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu'dan bebeğiyle ilk paylaşım

Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu, 2. kez anne olma sevincini yaşıyor. Bir kızları olan çift, bebeklerine İmge adını verdiler. Fıstıkoğlu, bebeğiyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2020 16:25 GÜNCELLEME 11.03.2020 16:28 Magazin
Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu'dan bebeğiyle ilk paylaşım
Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu'dan bebeğiyle ilk paylaşım

Spiker Simge Fıstıkoğlu, bebeğiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Fıstıkoğlu, paylaşımının altına, 'Cennetten emanetimiz bir iken iki oldu, biz iki iken dört olduk. Tebrik eden, dualarını, iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederiz. Allah dileyen herkese bu sevinci nasip etsin, yeryüzünün melekleri bebekleri de korusun.' notunu ekledi.

Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, 2. çocuğunu dünyaya getirdi. Dün sabah saatlerinde doğum yapan Fıstıkoğlu, 3 kilo 395 gram kiloyla dünyaya gelen kızına İmge adını verdi.

Görkemli bir törenle 2018 yılında iş insanı Emir Tavukçuoğlu ile evlenen spiker Simge Fıstıkoğlu, 2. kez anne olmaya hazırlanıyor. Bir erkek çocuk sahibi olan Fıstıkoğlu, yeniden anne olacağını şu sözlerle duyurmuştu:

simge fıstıkoğlu anne oldu

'Artık geri sayım! Allah nasip ederse büyüyecek ailemiz. Çok ama çok heyecanlıyım. Son haftalara kadar işime devam edebilmeyi umuyordum fakat bebeğim, bedenim ve doktorum istirahat etmemi söylüyor bana... Önce ayağımı kırmam, ardından gelen (ve korkutan) bazı uyarılar nedeniyle biraz erkenden çıkmak zorunda kaldım doğum iznine... Umarım en kısa zamanda sağlıkla, huzurla, iyi haberlerle buluşabiliriz.'

simge fıstıkoğlu kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR