Beyonce suçlama altında!

Hollywood yıldızı Beyonce'un eski çalışanı Kimberly Thompson tarafından kendisine ağır suçlama geldi. İşte haberin detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2018 10:50 GÜNCELLEME 26.09.2018 11:17 Magazin
Beyonce suçlama altında!
Beyonce suçlama altında!

 Hollywood yıldızı Beyonce şu sıralar acı suçlamalar ile karşı karşıya kaldı. Suçlayan kişinin eski bateristi Kimberly Thompson anlaşıldı. Thompson, Beyonce için uzaklaştırma talebinde bile bulundu.

Kendisini yakından tanıyan Thompson, kedisinin bile kendisine saldırgan olduğunu söyledi çünkü büyü etkisi ile onu dahi kontrol altına almaya çalıştığını söyledi.Beyonce ile 7 yıl çalışan Thompson, Beyonce'un hem kariyerine hem de aşk ilişkilerine karıştığından dolayı zor zamanlar yaşadığını söyledi. Beyonce'dan uzaklaşmak için başka şehre taşındığını söyleyen Thompson, Beyonce'un kendisini yine de kontrol etmeye devam ettiğini söyledi. 

Thompson, Beyonce için bir dergide yaptığı açıklamada ise “Benim mutluluğumla ilgili her konuya karıştı. dedi ve “Beyonce ile çalıştığım süre boyunca hep aşağılandım” diye ekledi.Bu zamanda bunları dile getiriyor olmasının nedenini ise kendi gibi bir çok çalışanların bir araya gelerek aynı duruma maruz kalmaların ötürü aynı zamanda onlar içinde suçlamayı yaptığını ifade ediyor. Yaptığı suçlamaların gerekçesi olarak da: “Hayatımı tamamen mahvetti. Bana karşı önleyemediği bir kıskançlık hissi içindeydi.

“Tam bir kabustu. Yaptığım her şeyi kontrol etmeye çalışarak beni acımasızca taciz etti” sözleriyle ifade etti.

Mahkemeden tüm bu taciz iddialara rağmen geçici kısıtlama emri için ret yanıtını aldı. 

Ünlü Rap şarkıcı eşi Jay-z ile birlikte turnede olan Beyonce ise eski baterist Thompson'un taciz iddialarına yanıtsız kaldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR