Mide ameliyatı olan Yıldırım Öcek hayatını kaybetti

Usta oyuncu Yıldırım Öcek geçirdiği mide ameliyatı sonrası yoğun bakıma alınmıştı. Dün gece geç saatlerde ünlü sanatçının yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2018 09:11 GÜNCELLEME 04.10.2018 09:12 Magazin
Mide ameliyatı olan Yıldırım Öcek hayatını kaybetti
Mide ameliyatı olan Yıldırım Öcek hayatını kaybetti

Felaket Tellalı Onur Akay, sosyal medya hesabından usta oyuncu Yıldırım Öcek'in yoğun bakımına alındığını duyurmuştu. Dün gece geç saatlerinde usta oyuncu vefat etti.

Samsun'da mide ameliyatı geçiren oyuncu Öcek hakkında Akay, şunları yazmıştı: "Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

Dün gece geç saatlerde hayata gözlerini kapatan usta oyuncunun oğlu Seçkin Öcek'ten ilk açıklama; "Babamı yarım saat önce kaybettik, çok üzgünüz. Tedaviyi reddettiğine dair haberleri okudum. Kesinlikle doğru değil. Tedavisiyle ilgili gereken her şey yapıldı. Kendisine çok dikkat ediyor, sporunu yapıyordu. Yediklerine içtiklerine dikkat ediyordu ama çoklu organ yetmezliği yüzünden kaybettik. Ağabeyim yurtdışında, onun gelmesini bekliyoruz. Cenaze ne zaman yapılacağını, onun gelmesinin ardından karar vereceğiz."

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul'da doğan Yıldırım Öcek oyunculuk hayatına Nejat Uygur'un tiyatro sahnesinde başladı. Başarılı tiyatro oyuncusu daha sonra Avrıpa Yakası ve TRT'de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde rol almıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR