Müzik dünyası karıştı! Hakan Peker kanal bastı...

Hakan Peker şarkısının top listesine girmediği için KRAL TV kanala avukat ve polis gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2018 11:33 GÜNCELLEME 13.10.2018 11:43 Magazin
Müzik dünyası karıştı! Hakan Peker kanal bastı...
Müzik dünyası karıştı! Hakan Peker kanal bastı...

Şarkıcı Hakan Peker Kral Tv'nin yeni şarkısına çok yer vermediği için kanala polis ve avukatını göndererek tutanak tutturdu. Ayrıca klibinin yayınlanmamasını istedi. Bu olayı duyan MÜYAP ise üyeliği olan Hakan Peker'i haysiyet kurulana sevk etti.

Kral Tv'nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise olayla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Bütün sektör, Top 20 listesinin nasıl oluşturulduğunu ve yayın akışını çok iyi biliyor.Biz 35 ayrı kriteri baz almamızın yanı sıra ulusal ve yerel radyolarda çalınma sürelerini, radyo monitör verilerini, haftalık dijital verileri, 40 üniversitede bulunan kiosklardaki geri bildirimleri ve fiziki satışların grafiklerini derleyerek bir puanlama çıkarıyoruz. Top 20 listesi bu verilerden oluşuyor. Ancak tüm bu kaynaklarda üst sıralarda olan listede Mehmet zirveye yerleşebiliyor."

Polislerle beraber kanala giden Hakan Peker'in avukatı Cengiz Balcı ise; "Hakan Bey, haksız rekabet, tarafsız yayıncılık, hukuksuzluk ve ilkesizlikle karşı karşıya kaldı. Yasal hakkı olarak bu durumun tespitini yaptırıp eserini o TV Grubu'nda yasaklattı. Çünkü kendisine etik davranılmadığına inanıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR