Gigi Hadid: 'Kilo almak için hamburger yiyorum'

Dünyaca ünlü manken Gigi Hadid, Haşimoto hastalığı nedeniyle aşırı zayıfladığını ve kilo almak için sürekli hamburger yediğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2018 09:50 GÜNCELLEME 19.10.2018 14:31 Magazin
Gigi Hadid: 'Kilo almak için hamburger yiyorum'
Gigi Hadid: 'Kilo almak için hamburger yiyorum'

Dünyaca ünlü güzel  Gigi Hadid, aşırı zayıflığı ile sosyal medyanın gündemine konu olmuştu. Bir davetten çıkarken görüntülenen Gigi Hadid,"Kilo almak için bir yandan hamburger yiyorum, bir yandan da squat yapıyorum. Aslında kendi haline bırakılma özlemi çekiyorum." diyerek Haşimoto hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiğini açıkladı. 

HAŞİMATO HASTALIĞI NEDİR VE BELİRTİLERİ NELERDİR? öğrenmek için tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Hoca. Nokta.
    Cevapla
  • Bence de. 5 yıl önce Şikayet Et
    Haşimato hakkında dünyanın hocası. Üstelik sadece devlet hastahanesinde çalışıyor.
    Cevapla
  • Can. 5 yıl önce Şikayet Et
    Haşimato hastalığında doğal bir maden olan selenyum ve çörek otu'nun, hücreler arası savaşı baskıladığı ispat edildi. Selenyum eksikliği olmayan hastalara da selenyum tedavisi uygulanıyor. Bu yüzden kan selenyum seviyesi testi yaptırmak şart değil. Zaten tek bir selenyum tableti ile bile kan selenyum seviyesi doygunluğa ulaşıyor ama tiroid bezine geçiş zaman aldığı için, tedavi uzun süreli oluyor. Günlük 400 mikrogramı aşmayan selenyum dozu toksik değil. Tek bir haşimato yayını bile olmayan pek çok prof. için bu bir para tuzağı oldu. Ağzı olan konuşuyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR