Ünlü Hollywood yıldızı: Nefes almaya çalışıyorum

Son dönemlerde ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise ile 11 yıldır süren evliliği ile alakalı ilk defa yaptığı açıklamalar ile gündeme damga vuran Nicole Kidman teknolojiyi sevmediğini ,"Telefondan uzak duruyorum" diyerek ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2018 09:28 GÜNCELLEME 22.10.2018 09:54 Magazin
Ünlü Hollywood yıldızı: Nefes almaya çalışıyorum
Ünlü Hollywood yıldızı: Nefes almaya çalışıyorum

Dünyaca ünlü hollywood yıldızı Nicole Kidman, Parade dergisi ile röportaj yaptı. Yaptığı röportajda bilinmeyen sırlarını açıkladı.

Doğayla bir bütün olarak hayat yaşamayı sevdiğini itiraf eden 51 yaşındaki  güzel oyuncu, “Yaşlandıkça, kendinize daha iyi bakmak ve beslenmek zorunda kalıyorsunuz" diyerek duygularını ifade etti.

Gündelik yaşamı ile alakalı,"Stres yaşamıyor değilim, ama uzaklaşıp nefes almaya çalışıyorum." sözleri ile açıklık getirdi.

Kendi için bir şeyler yapmayı sevdiğini söyleyen Nicole, "Meditasyon yapıyorum. Ayrıca telefondan da uzak duruyorum” diyerek ifade etti.

Eski eşi Tom Cruise ile bir çok filmde rol alan Nicole,Tom ile alakalı sorulara,“22 yaşında Tom Cruise ile evlenmem konuşmaktan kaçındığım bir konu. Çünkü şimdi büyük aşkım Keith Urban’la evliyim. Bu bana saygısızlık geliyor” yanıtını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR