Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Burak Özçivit müjdesi!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve aynı zamanda senaristi Mehmet Bozdağ, ünlü oyuncu Burak Özçivit'in yeni sezonda yer alacağı müjdesini sosyal medya hesabından yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2018 09:02 GÜNCELLEME 23.10.2018 13:52 Magazin
Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Burak Özçivit müjdesi!
Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Burak Özçivit müjdesi!

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Burak Özçivit'in rol alıp almayacağı sosyal medya merak konusu olmuştu. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Burak Özçivit ve Diriliş Osman dizisiyle ilgili açıklama yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMASI; 

"Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Adsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    3 kerel bütün set yanıyor, adamlar ne yapsın tekrar yapmak zorunda kaldılar, ve tarih aynı yerde değil değişiyor çok zor, aksiyon güzel sabırsızlıkla bekliyorum, istenmeyen bakmasın
    Cevapla
  • Dilan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Burak Özçivit yerine kıvanç Tatlıtuğ olmaliydi.cunku Ertuğrul beye en çok benzeyen ve onun gibi oynayacak yetenek onda var.
    Cevapla
  • hatayli 5 yıl önce Şikayet Et
    başka biri yok mu bu adamla zor gibi
    Cevapla
  • harun simsek 5 yıl önce Şikayet Et
    ertugrul benim ic8n bitmistir artik
    Cevapla
  • sıradan 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş benim icin bitmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR