Popstar'ın Bayhan'ın yeni imajı şaşırttı

Popstar yarışmasının çok konuşulan isimlerden olan Bayhan'ın yeni imajı şoke etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2018 11:14 GÜNCELLEME 25.10.2018 11:14 Magazin
Popstar'ın Bayhan'ın yeni imajı şaşırttı
Popstar'ın Bayhan'ın yeni imajı şaşırttı

Popstar yarışmasındaki hareketleri ve kendine has tarzıyla unutulmayan Bayhan, Ahmet Polatcı'nın konserinde yer aldı. Yarışma sonrası uzun süre ekranlardan uzak kalmayı tercih eden şarkıcı, yeni imajıyla dikkatleri üzerine topladı.

BAYHAN KİMDİR?

Sunuculuğunu Gamze Özçelik ile Haldun Dormen'in yaptığı 'Popstar' adındaki şarkı söyleme yarışmasında favori adaylarından biri olmuştu. Kanal D de ekrana verilen yarışmada jüri üyeleri  Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki'ydi.

2004 yılında ilk albümünün ardından 2008 yılında “Vurdumduymaz” isimli ilkinci albümünü yayınlamıştı.

POPSTAR'DA MEŞHUR OLDUĞU ŞARKI:

YORUMLAR 5
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne sanatçısı. bunun neresi sanatçı.
    Cevapla
  • Keşanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Bayhan 1. gelecekti onu durdurmak için şarkısını söylerken ışıkları kapattılar Jüri üyesi Zerrin Özer çılgınca alkışlamıştı Abidin ile Firdevs güya birbirine aşıktı falan filan genç kesimin oylarını saptırmak için . Bayhan' ı destekleyen kişi olarak hakkının yendiğine inanıyorum.
    Cevapla
  • uzzz 5 yıl önce Şikayet Et
    gecen haftalarda bizim buraya geldi bir abisinin ziyaretine orda tokalaştım adamda kibir yok efendi abi kardeş nedir bilen birine benziyor ben istiyorum ki bu adam parlasın tekrardan
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    ha hayttt bu mu sanatçı la kimi kandırıyorlar çok merak ettim aga bu ve bunun gibi çokkkk sanatçı diye geçinenler var bunlardan bir cacık olmaz ozel yaşantıları ile ilgili yada görsel olarak algılamayın biz sese bakarız bir müslüm orhan cengiz baba biz bunlar gibilerine sanatçı diyoruz artı orasını burasını açarak ta sanatçı kimliğine bürünenlere lafımız sanatçılık biryerleri açmayla olmuıyor soyunacaksanız gidin foto model olun manken olun
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Halk seni seviyordu ama evlenme programına çıkıp hanife oyununu oynayana kadar sen bir hiçsin artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR