Can Yaman'ın reklamdan aldığı para dudak uçuklattı

Erkenci Kuş dizisiyle inanılmaz beğeniye ve üne kavuşan Can Yaman reklam yüzü de olmaya karar verdi. İşte, haberin detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2018 10:14 GÜNCELLEME 26.10.2018 10:30 Magazin
Can Yaman'ın reklamdan aldığı para dudak uçuklattı
Can Yaman'ın reklamdan aldığı para dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu Can Yaman, yakında reklam projesi ile ekranlarda olacak. Yakışıklı oyuncunun bu reklam filmi için 600 bin TL kazandığı belirlendi.

Can Yaman, Hukuk bölümünden mezun olması ile alakalı,"Babam “Ben okumamanın sıkıntısını yaşadım, sen avukat ol, hayata her zaman sıfırdan başlayabilirsin” dedi. Suadiye’de oturuyordum. Eve yakın diye Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni yazdım, basketbol bursuyla girdim. Hedefim, deniz hukukuydu. Ama staj döneminde sen ne söylersen söyle, insanların kendi anlamak istediklerini anladıklarını gördüm. Çarpık bir düzen… Cem Yılmaz’ın da dediği gibi; “Filmleri izleyip avukat olmak istiyorsanız çok pişman olursunuz. En havalı olan, mübaşir!” Ben de kendime alternatifler düşünüyordum ama aklımda oyunculuk yoktu" ifadesinde bulundu.

Ünlü oyuncu Yaman, oyunculuğa nasıl başladığını,"Bir arkadaşım, beni menajerlerim Cüneyt Sayil ve İlker Bilgi’yle tanıştırdı. İlk deneme çekiminden sonra ‘Gönül İşleri’ne başladım"diyerek açıklama getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR