Mustafa Keser'den Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

Ünlü türkücü Mustafa Keser, İstanbul Havalimanı'nda ilk ticari uçuşta yer alan "İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için zor tuttum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2018 15:36 GÜNCELLEME 31.10.2018 15:36 Magazin
Mustafa Keser'den Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!
Mustafa Keser'den Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler!

29 Ekim'de açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapan ilk ticari uçak olan THY'ye ait Boing 777 tipi uçak saat 11.20'de Ankara'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'ndan havalandı.  Uçakta yer alan ünlü isimler arasında usta sanatçı Mustafa Keser de vardı. Tarihi uçuşta eşiyle birlikte uçan Keser, Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler söyledi.

"BAŞTA CUMHURBAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN"

"Böyle bir yapıtı ülkemize kazandırdığı için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkesten Allah herkesten razı olsun. İfade edilecek bir kelime yok İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için zor tuttum çok duygulandım. Açılışa katılamamıştım ama ilk uçuşta yer almak istedim" dedi.

YORUMLAR 3
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şey olmaz. Bu millet artık milli sanatçısına sahip çıkmak zorunda çünkü bize dost lazım. Zaten yeterince düşmanımız var. Yerli yerli yerli diyorum. Kötüde olsa benim.
    Cevapla
  • melodi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Keser'e bizden selam olsun,Ayrıca kendisi kibirsiz sanatçıdır bu yönüyle kendisini severiz.
    Cevapla
  • ASİLBEY_06_ÇUBUK 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Keser Erdoğan ın yanında görüldü ya,övdü ya,bundan sonra sanatçı ,aydın geçinen yobazlar tarafından linç girişimi başlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR