Ahmet Kural, Sıla'dan özür diledi

Oyuncu Ahmet Kural, başta şarkıcı Sıla olmak üzere tüm kadınlara özür dileklerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2018 15:19 GÜNCELLEME 02.11.2018 17:07 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'dan özür diledi
Ahmet Kural, Sıla'dan özür diledi

Şarkıcı Sıla Gencoğlu'na şiddet uyguladığı gerekçesiyle kendisine soruşturma açılan Ahmet Kural'dan yeni bir haber daha geldi. Kural, "Bu olaydan ben de çok ders çıkardım. Başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum" açıklamasında bulundu.

Yaşanan bu olayların ardından Yapı Kredi bankası, reklam yüzü olan Ahmet Kural ile olan anlaşmayı iptal ettiğini duyurdu.

İşte Yapı Kredi tarafından yapılan açıklama;

"Bankacılık sektöründe, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarla öncü rol üstlenen ve kadın istihdamı konusunda sektörüne uzun yıllardır liderlik yapan bir kurum olarak, reklam kampanyamızda yer alan oyuncu Ahmet Kural hakkında kamuoyuna yansıyan haberleri titizlikle takip etmekteyiz.

Bahsi geçen iddialar ve iddialara konu teşkil eden davranışların bankamızın etik anlayışı ile bağdaşması söz konusu değildir.

Konunun yargıya intikal etmiş olması sebebiyle, ek karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak kaydı ile, yargının vereceği nijai karara kadar gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bununla birlikte, mevcut iletişim çalışmalarımızı durdurduğumuzu ve Ahmet Kural ile olan iş birliğimize devam etmeyeceğimizi ifade etmek isteriz.

Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olarak, iletişim çalışmalarımız da dahil olmak üzere işimizin her alanında toplumsal cinsiyet eşitliğinin savunucusu olduğumuzu bir kez daha kamuoyuna saygı ile bildiririz."

AHMET KURAL DÜNKÜ İDDİALARDAN SONRA ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI:

YORUMLAR 3
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    yani kabul etti yaptığını dün kesinlikle yapmadım demişti buda çarkçı kural::))))
    Cevapla
  • nedenmiş 5 yıl önce Şikayet Et
    yani sebebi var diyorsun.
    Cevapla
  • elif 5 yıl önce Şikayet Et
    yap sonra özür dile ne güzel hayat...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR