Orhan Gencebay: Eleştirinin de bir adabı var

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Türkiye'de yaşamasına rağmen devletine saygısızlık yapan kişilerin bu ülkenin nimetlerinden faydalanmaması gerektiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2018 13:26 GÜNCELLEME 05.11.2018 08:14 Magazin
Orhan Gencebay: Eleştirinin de bir adabı var
Orhan Gencebay: Eleştirinin de bir adabı var

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'na dahil edilmesinden dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Orhan Gencebay, yaptığı açıklama ile tartışma konusu olacağı tahmin ediliyor. "Devlete saygı duymayan bu ülkenin nimetlerinden yararlanmasın" diyen usta sanatçı, "Eleştirinin de bir adabı var." dedi.

"DEVLETİNİ SEVMEYEN İNSANLAR VAR"

Usta sanatçı verdiği bir röportajda, "Ben devletimi sever sayarım. Devletini sevmeyen insanlar da var. Bu devletin içinde yaşayıp da, devlete saygı duymayan bir insana benim bakışım farklı olur. O zaman bu ülkenin nimetlerinden yararlanmasın. Varsa devletimizin eleştirilecek bir yönü, söylesin. Ama eleştirinin de bir adabı var." 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Guller 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimsenin görüşünü kabul etmek zorunda değil . Kimse kimseyi ikna etme hakkına sahip değil. Herkes birbirinin görüşüne saygı duymak zorunda.
    Cevapla
  • Erdogan 5 yıl önce Şikayet Et
    Orhan-gencebay çok doğru söylemiş düşünün teröris ler malesef meclise kadar girdiler ve bunlara destek verenler de vatan sevgisi oldugunu düşünmüyorum
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    ORHAN gencebay COK dogru bir söylem yapmis bencede devlete hakeret eden sanatci bozuntulari na hic bir sekilde TV kanallari dizi sahne vs de yer verilmemeli yunan a gitsin cakal sürüleri sanatciliklarin a orada devem etsinler
    Cevapla
  • Nevzat 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söylemiş hatta bunlar Cumhurbaşkanımız için de geçerli. Cumhurbaşkanı seçilinceye kadar bir partinin lideridir ancak seçildikten sonra Ülkenin tamamının Başkanıdır herkesin saygı duyması gerekir. Ona hakaret etmek devlete millete hakaretle eşdeğerdir. Bu itbarsızlaştırma kampanyasının başını ise Kılıçdaroğlu çekmektedir.
    Cevapla
  • yerli oto moto 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun orhan gencebay. Hangi görüş olursa olsun yerli milli olmayı bilmeli. Bir siyahi amerikalıyım diye öğünebiliyorsa. Bizdeki aydınlar dernek sanayici sivil toplum vs partilerde yerli milli her şeyin oluşumuna tam destek vermeli.
    Cevapla
  • erdogan 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet bana sahip cikarsa bende devlete sahip cikarim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR