Rihanna mahkemelik olduğu koronavirüse yakalanan babasına yardım eli uzattı

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın geçtiğimiz Ocak ayında babasına dava açtığını hepimiz biliyoruz. Ancak başarılı şarkıcı, koronavirüse yakalanan babasına yardım elini uzatmayı ihmal etmedi. İşte, haberin ayrıntıları...

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 10:41 GÜNCELLEME 10.04.2020 10:48 Magazin
Rihanna mahkemelik olduğu koronavirüse yakalanan babasına yardım eli uzattı
Rihanna mahkemelik olduğu koronavirüse yakalanan babasına yardım eli uzattı

Rihanna’nın koronavirüse yakalanan babası Ronald Fenty'nin tedavisi devam ediyor. Ünlü şarkıcı Rihanna ise 66 yaşındaki babasının evde devam eden tedavisi için sunu solunum cihazı gönderdi. Duyarlı şarkıcı aynı zamanda Barbados'taki hastanelere de değeri 700 bin doların üstünde olan solunum cihazları bağışlamıştı.

rihanna'nın babası koronavirüse yakalandı

Ronald Fenty kızı Rihanna için şu sözleri söyledi:“Kızım Robyn beni her gün kontrol ediyor. Ölmek üzereydim. Seni çok sevdiğimi söylemek zorundayım Robyn. Benim için çok fazla şey yaptı. Ona minnettarım."

RİHANNA 33 YAŞINA GİRDİ!

Barbadoslu şarkıcı Rihanna,15 yaşında medya dünyasına girdi. Kariyerinde başarıyı yakalayan şarkıcı, eğitim de aynı başarıya ulaşamadı. 20 Şubat doğumlu olan Rihanna, bugün sevdikleriyle 32. yaşını kutlayacak.

Rihanna

RİHANNA'DAN SERT TEPKİ!

Amerika'da ara seçimler yaklaşırken Donald Trump da mitinglerin hızını artırdı. Mitinglerde Rihanna'nın popüler şarkısı 'Don't Stop the Music' şarkısı çalındı.

Bir gazetecinin mitinglerde çalan bu şarkıyı tweet olarak atması üzerine Rihanna oldukça tepki gösterdi ve cevap vermeyi ihmal etmedi.

Güzel şarkıcı, "Ne benim ne de hayranlarımın bu trajik mitinglerde asla yeri yok" diyerek Trump'a rest çekti.

Rihanna, bir daha mitinglerde kendine ait herhangi bir şarkının çalınamayacağını da ifade etti.

YORUMLAR 3
  • mkc 5 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiğiyle beraber haşr olur...
    Cevapla
  • bin Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bir hirsiz diyer hirsizi sikayet ediyor.sarkilar muzikler hepsi birbirinden kopyalanmis bir ayar verilmis.Bati muzigini kilise buyutup besleyip cogaltmistir.Hiristiyanlar muzik ruhun gidasi derler halbuki islamda calgili muzik ruhu oldurur nefsi besler.
    Cevapla
  • Aslı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum ve bu hareketinden ötürü tebrik ediyorum onu:)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR