Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler: Paranızı çalıyor

Ünlü oyuncu Haluk Piyes, Malatya Film Festivali'nde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.11.2018 09:33 GÜNCELLEME 15.11.2018 09:36 Magazin
Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler: Paranızı çalıyor
Haluk Piyes'ten Şahan Gökbakar'a ağır sözler: Paranızı çalıyor

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın izlenme rekorları kıran filmine bir eleştiri de ülü oyuncu Haluk Piyes'ten geldi.Geçtiğimiz gün Malatya Uluslararası Film Festivali'nde söyleşiye katılan Haluk Piyes, isim vermeden Recep İvedik'e gönderme yapan Haluk Piyes,  "Sanatçı; toplumdaki problemleri beyaz perdeye taşıyan insandır. Ancak azaldı. Küfürler, orasını burasını kaşıyan tiplemeler... Bunlarla paranızı çalıyorlar. Bizde de suç var. Hepimiz onlara gülüyoruz ve prim yaptırıyoruz" diyerek sözlerine devam etti.

Haluk Piyes, "Topluma faydası olmayan işlerde oynayacağıma kendi filmlerimi yaptım. Bugüne kadar milyonlarca dolar reddetmişim. Ben de isterim annemi pamuklara sarayım, yatlarda dolaştırayım. Allah'tan annem 'Yavrum iyi ki o paraları yemedin, haram para bunlar' diyor."  

YORUMLAR 5
  • Knnyc 4 yıl önce Şikayet Et
    Haluk piyesi seviyordum ama onu hiç böyle bilmiyorum gördüm şimdi daha çok seviyorum
    Cevapla
  • Ay ışığı 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir .Katılıyorum .
    Cevapla
  • Sami 5 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum. Bu filimler özellikle okullar kapanırken servis ediliyorki niteliklerine bakılmadan tüketilen filmler. Toplumu zerre kadar yansıtmıyor. Sormak lazım kendisine, kim bu karakter kimden esinlendiniz diye, cevabı var mı merak ediyorum.
    Cevapla
  • okan can dündar 5 yıl önce Şikayet Et
    kedi uzanamadigi cigere mindar dermis
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamin hasiyla herifligin pasi yada Yuregiyle yasayan sanatci ben beniyle yasayan sanat isgalcisi ... Dogruyu soyleyen suphesiz Allah icin konusmustur... Haluk Piyeste Turkiyede kendi konusunda Yaradan icin yuregini konusturanlardandir..... VesSelam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR