Müge Anlı yavru aslanı sütle besledi

Televizyon programcısı Müge Anlı, gittiği Aslanpark'ta yavru aslana biberonla süt içirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2018 10:03 GÜNCELLEME 21.11.2018 10:51 Magazin
Müge Anlı yavru aslanı sütle besledi
Müge Anlı yavru aslanı sütle besledi

Ekran başındaki izleyicileri televizyon başına kilitleyen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, yakın zamanda Tuzla'daydı. Viaport Aslan Park'ı gezen Anlı, kafesin içindeki minik aslanlara biberonla süt içirdi.

Müge Anlı, "Çevre bilinci geliştikçe hayvanat bahçeleri de tartışma konusu oldu. Hayvan hakları savunucuları, hayvanat bahçelerinin kapatılmasını istiyor. Karşı taraf da hayvan türlerinin yok olmaması için bu parklara ihtiyaç olduğunu savunuyor. Ben, hayvanların doğal ortamlarından koparılmaması taraftarıyım. Ama insanoğlu bu doğal ortamı hayvanlar için ne kadar sağlayabiliyor bu da bir soru işareti" açıklamasında bulundu.

Kafeste yer alan hayvanların ailelerinin de burada büyüdüklerini öğrenen Anlı, "Buradaki canlıların aileleri de hayvanat bahçesinde büyümüşYazık, demek ki bunlar da doğal ortamda yaşayamazlardı" diye konuştu.

Ardından, ''Aç kalmadıkları müddetçe birbirlerini öldürmüyorlar. O yüzden çok seviyorum hayvanları. Onların yaşamını örnek alsak, dünyada bu kadar problem yaşamayız" dedi. Ünlü sunucu kucağında beslediği yavru aslana 'lokum' adını verdi. 

BAŞKAN ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda hayvan haklarını iyileştirmeye yönelik düzenlemeler yapmıştı. Hayvanlara zulüm edip işkence uygulayan kişilere 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası uygulanacak, ayrıca hayvan barınaklarına standart getirilecek açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR