İbrahim Büyükak'tan '3 Adam' itirafı!

Eser Yenenler'in bir daha bir araya gelmeyeceklerini açıklamasının ardından şimdi de İbrahim Büyükak'tan '3 adam'a dair açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2018 10:06 GÜNCELLEME 25.11.2018 10:07 Magazin
İbrahim Büyükak'tan '3 Adam' itirafı!
İbrahim Büyükak'tan '3 Adam' itirafı!

İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Büyükak, kendisine soru soran muhabirleri kırmayıp sorularını cevap verdi. 

Film çekmeye devam edeceğini söyleyen Büyükak diyaloglardaki küfür oranını azaltarak daha çok kitleye hitap etmek istediğini işte şu sözlerle anlattı: 

"Filmdeki espri kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. 2.2 milyon kişi tarafından izlendik, mutluyuz. Bizde bel altı çok azdır, sağ olsunlar aileler de söylüyor zaten. Ben öyle küfürbaz biri değilimdir. Hayatta ne kadar varsa küfür filmde de o kadar var, kendim gibi film yazmaya çalışıyorum."

Son filminin getirdiği başarıdan memnun olduğunu belirten Büyükak ne kadar kazandığı sorusuna ise "O kısmı bana kalsın. Kadının yaşı, erkeğin maaşı sorulmazmış" şeklinde espri yaparak yanıt verdi. 

Oyuncu aynı zaman da son günlerde olay olan 3 Adam bitti haberlerine ise "3 Adam yapmayacağız. Sorun bir araya gelmek değil, zaten bir aradayız. Şimdilik beraber bir şeyler yapmayı düşünmüyoruz" yanıtını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR