Dünyaca ünlü koreli grup BTS karantina günlerinde korece öğretecek!

Ünlü grup BTS, tüm dünyanın içinde bulunduğu karantina günlerini verimli geçirmek amacıyla bir dizi Korece dersine hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2020 10:46 GÜNCELLEME 26.03.2020 10:49 Magazin
Dünyaca ünlü koreli grup BTS karantina günlerinde korece öğretecek!
Dünyaca ünlü koreli grup BTS karantina günlerinde korece öğretecek!

Yapımcı şirket Big Hit Entertainment'ın 'BTS ile Korece Öğren' mottosuyla başlattığı programda dersler, grubun hayranları için oluşturulan mobil uygulama Weverse üzerinden yürütülecek. Derslerde, grubun hit parçaları Run BTS, Bangtan Bomb ve BTS Episode gibi videoları kullanılırken; dersleri ise Hankuk Üniversitesi'nden Prof. Heo Yong verecek. Üçer dakikalık 30 derste, temel Korece ve dilbilgisi kuralları öğretilecek. İlk ders Salı günü başlayacak, daha sonra dersler her pazartesi akşamı devam edecek.

bts korece öğretecek

BTS'NİN SOLİSTİ JUNGKOOK AÇIKLADI!

BTS grubunun solisti Jungkook Seul'un Yongsan bölgesindeki Hannam mahallesinde araba sürerken bir taksiye çarpması nedeniyle, kazada yaralanan taksi sürücüsü ve Jungkook hastaneye götürülerek tedavi gördüğü söyleniyor. Ünlü solistin hatasını kabul etmesi üzerine, müzik şirketi"Polis bu davayı henüz kapamadı. Bu yüzden tam detayları açıklayamayız. Ama Jungkook geçen hafta arabasını sürerken kendi hatasından dolayı başka bir araçla küçük bir çarpışma yaşadı. Jungkook kazadan hemen sonra trafik kanununu çiğnediğini kabul etti. Kaza mahali incelendi ve polis sorgusu gerekli şekilde tamamlandı. Daha sonra da olayın mağduruyla dostane bir çözüme ulaşıldı. Bir kez daha olayın mağdurundan ve endişelendirdiğimiz hayranlarımızdan özür diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Jungkook Seul

BTS'NİN DİĞER PAYLAŞIMLARI;

Son zamanların çok sevilen grubu BTS, katıldığı 2018 Asya Sanatçı Ödülleri gecesinde 5 ödül alarak gecenin en gözde kazananları oldu.

Dünyaca ünlü grup BTS, büyük ödül "Daesang" ödülüne layık görüldüğü gecede büyük ödül haricinde Kore Turizm Takdir ödülü, Popülerlik ödülü, muhteşemlik ödülü, Yılın sanatçısı ödülü olmak üzere toplamda 5 ödül aldı.

Muhteşemlik ödülü ile alakalı BTS grubu üyesi Suga, "Teşekkür ederiz. Bize bu ödülü kazandıran hayranlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bu ödülü alarak müzik yaparken daha sıkı çalışacağız" sözleri ile duygularını dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR