Ahmet Kural'dan son dakika Sıla hamlesi geldi!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın kendisine fiziksel şiddet uyguladığına dair dava açan şarkıcı Sıla olayında yeni gelişmeler meydana geldi. İşte haberin detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 04.12.2018 14:30 GÜNCELLEME 05.12.2018 09:04 Magazin
Ahmet Kural'dan son dakika Sıla hamlesi geldi!
Ahmet Kural'dan son dakika Sıla hamlesi geldi!

Sanatçı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken, birbirinden şaşırtan yeni gelişmeler meydana geldi. Şarkıcı Sıla sahne hesap açma , ünlü oyuncu Ahmet Kural ise  'yalancı tanıklık' yapmak iddiasıyla yeniden suç duyurusunda bulundu.

Müzik şirketi aracılığıyla bir açıklama yapan Sıla, kendisine ait olmayan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Sıla'nın müzik şirketinden yapılan açıklama şöyle:

"Medya organları bir süredir sanatçımız Sıla Gençoğlu'na ait olmayan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlardan alıntılar yapılarak, Sıla Gençoğlu'nun cümleleri gibi haberleştirmektedir.

Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına Sıla Gençoğlu'nun resmi sosyal medya hesapları dışında paylaşım yapan hiçbir hesaba itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

YORUMLAR 1
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    kabak tadı veren haberler ne ozellikleri varki bunlarin... sıla denen kişi 15 temmuzu ,şehitlerimizi anlamayacak kadar yetersiz bilgisiz cahil bir insan...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR