Haluk Levent ile Elfida Gündüz'ün ağlatan buluşması

Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez halk arasında 'kelebek hastalığı' olarak bilinen ve nadir görülen Epidermolysis Bullosa ile dünyaya gelen 11 yaşındaki Elfida Gündüz'ü, tiyatro sahnesinde ziyaret etti

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2018 08:30 GÜNCELLEME 08.12.2018 13:22 Magazin
Haluk Levent ile Elfida Gündüz'ün ağlatan buluşması
Haluk Levent ile Elfida Gündüz'ün ağlatan buluşması

Kelebek hastalığıyla mücadele eden Elfida Gündüz, Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü'nde başlayan tiyatro serüvenini gösteriyle taçlandırdı.

Nadir görülen Epidermolysis Bullosa ile dünyaya gelen 11 yaşındaki Elfida Gündüz, çok sevdiği tiyatroyla buluştu. Gündüz'ün yazdığı ve başrolünü üstlendiği 'Kelebek Etkisi' isimli tiyatro oyunu, büyük beğeni topladı. Şarkıcı Haluk Levent de sahneye çıkarak, Elfida'ya sürpriz yaptı.

Hastalığıyla mücadelesini, hayallerini, hüzün ve sevinçlerini başarıyla sahneye taşıyan Gündüz, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösteride kısa bir rol alan Başkan Akpınar, Haluk Levent sürpriziyle de Elfida'yı sevince boğdu.

Akpınar'ın isteğiyle sahnede gözlerini kapatan Elfida, bir anda karşısında çok sevdiği şarkıcıyı görünce büyük mutluluk yaşadı. 'Elfida' isimli şarkısını Elfida Gündüz için söyleyen Haluk Levent'e, Başkan Akpınar ve salonu dolduran yüzlerce izleyici hep bir ağızdan eşlik etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR