Sıla'nın sağlık raporu hakkında yeni gelişme

Sıla , Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla özel bir hastaneden darp raporu alarak Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. İşte, jz--kısa aradan sonra İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları tarafından darp raporuna beklenen yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2018 09:47 GÜNCELLEME 10.12.2018 12:43 Magazin
Sıla'nın sağlık raporu hakkında yeni gelişme
Sıla'nın sağlık raporu hakkında yeni gelişme

Sıla ve Ahmet Kuralın yaşadığı olaydan sonra ünlü çift kısa bir bekleyiş içerisindeydi. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları tarafından beklenen darp raporu haberi geldi.

İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı uzmanları ünlü şarkıcının raporuna yanıt olarak,"Sıla'nın darp raporu tıbben kabul edilemez" kararını beyan etti.

Ahmet Kural'ın avukatı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan ünlü şarkıcı Sıla'nın darp raporunu mercek altına alınmasını talep etmişti.

Darp raporunun adli tıbbi incelemeye münasip olup olmadığına bakıldı. Ve yapılan incelemelerde ünlü şarkıcı Sıla'nın fiziksel şiddete uğradığına dair bir sonuca rastlanmadı.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nın incelemesine karşın verilen beyannamede: "Kişinin, iddia edildiği gibi 45 dakika sistematik şekilde şiddete maruz kaldığına dair travma bulguları raporda tarif edilmediği için söz konusu rapor tıbben kabul edilemez" şeklinde karar alındı.

YORUMLAR 4
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak ahmedim kuralım?
    Cevapla
  • muhiddin kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten kılıçtaroglu sılayı desteklediğinde demiştim. eger bu desdekliyorsa kesin karşı taraf haklıdır yanılmamışım
    Cevapla
  • hahahaha 5 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet kural şimdi sende sıra sen aç yanlış suçlamadan davayı
    Cevapla
  • sacit 5 yıl önce Şikayet Et
    sıla aile bakanımız gerçi bu sen, i,lgi,lendi,rmez ama rapora gerek yok 18 yaş ve üzeri KADININ BEYANI YETERLİ diyor. 18 YAŞ ALTINDAKİ KADINLAR EVLŞENDİK DESELER 50 tane de şahit getirseler EVLENDMİŞ sayılmıyor. ha sahi sıla senin gibi ni,kahsız yaşamak suç değil şu güzel ülkemde ama evlendim demek suç. hem de arkanda aile bakanı bile durmuyor. bakan biliyorsun evli olmayanların yanına parketmiş durumda
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR