Ata Demirer: Zeki Müren filmi çekilirse oynamaya talibim

Ünlü komedyen Ata Demirer, magazin muhabirlerinin hangi ünlü ismin hayatını oynamak istersin soruna şaşırtan bir yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2018 20:56 GÜNCELLEME 11.12.2018 20:56 Magazin
Ata Demirer: Zeki Müren filmi çekilirse oynamaya talibim
Ata Demirer: Zeki Müren filmi çekilirse oynamaya talibim

Hedefim Sensin senaristi ve filminin başarol oyuncusu Ata Demirer Hadi Be'ye konuk oldu. Demirer, son filmi Hedefim Sensin başta olmak üzere, bilinmeyen yönlerine dair samimi açıklamalarda bulundu. 

Ata Demirer film için bıraktığı bıyığı hakkında gelen youmlardan birisi olan “Bıyığın çok beğenilmiş... Bundan sonra kalacak mı?” sorusuna yanıt verdi: "Gala için değil bu bıyık, ben filmi bitirdim sonra kestim. Kestikten beş, on gün sonra üzülmeye başladım. Alışmışım ya hoşuma gitmiş, şimdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sakallı, bıyıklı oynadığım filmlerde; mesela Osmanlı Cumhuriyeti’nde padişahı oynarken öyleydim ama tek bıyık ilk kez oluyor, bir eksiklikmiş gibi hissetmeye başladım. Hani şimdi yaşımız da gelmeye başladı, 40’lı yaşlarda başka bir şeye dönüştürüyor bu... Başka bir sinema veriyor, başka bir komedi imkanı da sağlıyor. O yüzden bir süre böyle takılayım diyorum."

Röportajın boşluk doldurma kısmında “Sinema kariyerimin herhangi bir zamanında mutlaka ... nın hayatını oynamak isterdim” sorusuna verdiği yanıt: "Fiziksel olarak oynamam biraz güç ama Zeki Müren olabilir. Belki yaşlılığını... Bir Zeki Müren filmi çekilirse 50 ile 70 arasına talip olabilirim. Çünkü o zaman kilo almıştı. Güreşçilerden düşünüyorum, Koca Yusuf olabilir. Buldum! Bir kurt denizciyi oynamak isterdim, Barbaros Hayrettin olabilir, Turgut Reis olabilir veya bir çökertme hikayesi gibi... 1910’larda, Kurtuluş Savaşı yıllarında geçen bir sürü Zeybek hikayeleri vardır, destanlar vardır; Hekimoğlu, Kerimoğlu, Çökertme hikayeleri falan... Öyle bir baba Zeybek, bir sünger avcısı, bir denizci falan... O tarz bir şey oynamak isterdim.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR