Ahmet Kural'a 5 yıl hapis şoku!

Geçtiğimiz ay magazin gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği haberleri ile ilgili açılan davada Adli tıp raporuna göre morlukların belli olmadığı iddia edildi. Ayrıca dava bugün sonuçlandı. Ahmet Kural hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından yargı önüne çıkarılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2018 13:47 GÜNCELLEME 20.12.2018 09:07 Magazin
Ahmet Kural'a 5 yıl hapis şoku!
Ahmet Kural'a 5 yıl hapis şoku!

Şarkıcı Sıla oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddiası ile İstanbul Başsavcılığına başvuruda bulunmuştu. Sıla dava dosyasına darp edildiğine dair koyduğu raporun gerçekçiliği kabul edilmemişti. Milliyet'te yayınlanan bir haberine göre; adli Tıp Sıla'nın morlukların belli olmadığını açıkladı. 

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Geçtiğimiz ay Sıla Gençoğlu İstanbul Başsavcılığına başvurarak Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği ile ilgili dava açılmasını talep etmişti. Ardından 45 dakika boyunca kendisine şiddet uyguladığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural ise bu duruma sessiz kalmayarak durumun öyle gelişmediğini belirtti.

Türkiye gündemi olan ikilinin arasında tam olarak ne yaşandığı çözülmezken Sıla'nın olay sonrasında çekilen görüntüleri sosyal medyada dolaştı. Görüntülerde şarkıcının mutlu halleri herkesi şaşırtmıştı. Daha sonra ise adli tıp Sıla'nın raporunun doğru olmadığını açıkladı. Şimdi ise adli tıbbın morlukların belli olmadığını bu yüzden raporun kabul edilemez olduğu iddia ediliyor.

AHMET KURAL YARGILANACAK!

Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural hakkında açtığı darp davası sonuçlandı. Savcılık Kural hakkında "hakaret, tehdit ve basit yaralama" suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep etti. Önümüzdeki günlerde Kural, Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkarılacak. 

YORUMLAR 3
  • okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    İhtiras insana her şeyi yaptırır. Bir zamanlar sevdiği adamı hapis ettirecek kadar kinlendirir.
    Cevapla
  • ilyas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan adalet gerçek ve doğru adalet değildir.
    Cevapla
  • 46 cmyz 5 yıl önce Şikayet Et
    Tartışan insan ayrılır çeker gider.sılanın ortalığı yaygaraya verip adamı linç ettirmesi çok tuhaf.haklı dahi olsa ayrılırsın olur biter.olayı magazin edip adamı linç ve zarara uğratması kişinin psikolojisinide ortaya çıkarıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR