Belçim Bilgin İstanbul'a kesin dönüş yaptı!

Yılmaz Erdoğan'dan boşanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, oğlu Rodi ile Londra'ya taşınmıştı. İstanbul'a kesin dönüş yapmasıyla gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2020 10:37 GÜNCELLEME 29.01.2020 10:43 Magazin
Belçim Bilgin İstanbul'a kesin dönüş yaptı!
Belçim Bilgin İstanbul'a kesin dönüş yaptı!

2017 yılında oğlu Rodi ile Londra'ya taşınma kararı alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, İstanbul'a temelli geri döndü. Rol aldığı projeler ve oğlunun babasını görmesi için sık sık Türkiye'ye gelen Bilgin, açıklamasıyla gündeme geldi.

Belçim Bilgin

Bilgin,"Rol aldığım dizinin kadrosundan ayrıldım, hemen Yılmaz'ı aradım. 'Yılmaz biz Rodin ile 1 sene Londra'da kalsak' dedim. O zaten Köyceğiz'de çiftlikte. Yılmaz için ha İstanbul'dayız, ha Londra'da. Uzaklık olarak farkı olmayacak. Herkes birbirinin yanında ama farklı farklı yeşerebilir. Bizimki bir ilişki örneğinden çok farklı. Londra-çiftlik arası geliş gidişleri akışına bıraktık. Zaten okul tatilleri çok olunca iki ayda bir oradayız. Aralarda da Yılmaz geliyor" şeklinde açıklama yaptı.

ÜNLÜ KOZMETİK MARKASININ REKLAM YÜZÜ OLMUŞTU!

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin,İngiltere, Amerika, Hong Kong, Meksika, Singapur, Tayvan, İsviçre gibi bir çok ülkedeki kadınlara ulaştırılan Elevatione kozmetik markasının reklam yüzü oldu.

Reklam filmi yakında kendi web sitesi Avrupa Uzakdoğu ve ABD televizyonlarında yayınlanacağı biliniyor. 35 yaşındaki Bilgin, ilerleyen zamanlar için Türkiye pazarına açılmanın hedeflerinin arasında olduğunu söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR