M.Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alındı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'den babası için paylaşım geldi. Paylaşımda babasının sağlık durumu ile ilgili konuşmayan Erbil dua istedi. Ancak durumu iyiye giden Şovmenin yeniden yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2019 09:09 GÜNCELLEME 04.01.2019 09:48 Magazin
M.Ali  Erbil yeniden yoğun bakıma alındı!
M.Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alındı!

Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırması sonrasında eski hastalığı Kaçış sendromu ile 77 gündür mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında kızı Instagram hesabında bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Yeşim Erbil abisinin yoğun bakımından çıkarıldığını durumunun iyiye gittiğini belirtmişti. ANcak kızı paylaşımında babasının sağlık durumuna ilişkin bilgi vermemiş dua istemişti. Beş gün ailesini gören Erbil'in yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Mehmet ali erbilin kızının açıklaması

“Yoğun bakımda 77. gün. Bugün dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü.”

YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Mns 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi işine bak koçum
    Cevapla
  • abcdef 5 yıl önce Şikayet Et
    tez zamanda geçmişlerine kavuşur inşallah
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya, kardeşim! kız duanın ALLAH katında makbuliyetine inanmış ve istemiş nevar etseniz yani. Allah kendisine şifa versin ve tövbe uzere eylesin. Buna benzer dualar çok, deneyin zarar etmezsiniz. Selam ve dua ile...
    Cevapla
  • uCube 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım, acil şifalar versin biran önce ailesi ile tekrar gülücükleri olsun.
    Cevapla
  • tayfun 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sifa versin insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR